Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.999
- 21.883
- 1.848
İkinci seti 25-17 kaybettik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım baştan kurulmadı. Yedekler gitti yeni yedekler geldi. Akimova Grobelna'dan çok daha üst düzey oyuncu. Keza Ayça da Eylül'den iyi. Naz bence kayıp ama o da hiç sevilmedi zaten. Neden oynuyor deniyordu.Rezalet ötesi takım kurmuşlar yedek diye aldıkları ikinci ligde bile süre bulamaz
THY'yi izledim geçen gün. Bizden iyi buldum.Takım baştan kurulmadı. Yedekler gitti yeni yedekler geldi. Akimova Grobelna'dan çok daha üst düzey oyuncu. Keza Ayça da Eylül'den iyi. Naz bence kayıp ama o da hiç sevilmedi zaten. Neden oynuyor deniyordu. Bence iyiydi o.
Bu maçlar ölçü değil ya. Oyuncular ısınsın diye oynanıyor işte.THY'yi izledim geçen gün. Bizden iyi buldum.
Akimova ligde niye oynamasın heis grobelna oynuyordu ya onun yerine oynar iştePasörün kötü yedeği hiç yok. Smaçörlerin aynı profil yedeği yok biri sakatlansa sezon gider. Akimova aldılar ligde oynatamayacaklar yabancı pasörün olduğu için nerden tutsan elinde kalacak bir kadro birde şampiyonlar ligine girdiler bu kadro ile.