Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Rusya'da turu veririz relax

C8BW1P0W0AElQkl.jpg

25-16 ve 3-0 kazandık.

C8Be3jPW0AMo_7Y.jpg:large

Diğer tarafta 2 İtalyan varmış meşhur Yamamay ile Casalmaggiore.

2012 finalde yenildiğimiz Yamamay küçülmeye gitmiş sanırsam ligi 22 maçta 11 mağlubiyet ile 7. tamamlamışlar.
Diğer rakip 22 maçta 6 mağlubiyet alıp 2. bitirmiş.

Açıkçası 3-0 hiç beklemiyordum. Bu sonuçla turu geçebiliriz diye düşünüyorum.

Finaldeki muhtemel rakiplerden biri gecen sene sampiyonlar ligini almis galiba.kazani elesek bile finalde cakarlar

Ruslardan 2 set almamız lazım uzatmaya götürmemek için çok zor diye düşünürken bugünkü rusları görünce neden olmasın diyorum

Finaldeki muhtemel rakiplerden biri gecen sene sampiyonlar ligini almis galiba.kazani elesek bile finalde cakarlar

O yıl tamamen Vakıfbank'ın salaklığıyla şampiyon oldular. Vakıfbank 100 maç yapsa 2 3 kere yenilirdi, bu da o maça denk geldi. Hem bugun Pomi kendi evinde 3-0 yenildi Yamamay'a. Finale çıkamayacaklar gibi görünüyor.

O yıl tamamen Vakıfbank'ın salaklığıyla şampiyon oldular. Vakıfbank 100 maç yapsa 2 3 kere yenilirdi, bu da o maça denk geldi. Hem bugun Pomi kendi evinde 3-0 yenildi Yamamay'a. Finale çıkamayacaklar gibi görünüyor.

Yamamay 22 maçta 11 kez kaybetmiş bu nasıl iş?

Maç Sonucu: Fakel Novy 3-0 Galatasaray HDI Sigorta

CEV Challenge Cup'ta finale çıkabilmemiz için, rövanş maçını 3-0 veya 3-1 kazandıktan sonra altın seti de kazanmamız gerekiyor.

h.o

Maç Sonucu: Fakel Novy 3-0 Galatasaray HDI Sigorta

CEV Challenge Cup'ta finale çıkabilmemiz için, rövanş maçını 3-0 veya 3-1 kazandıktan sonra altın seti de kazanmamız gerekiyor.

h.o

Bu öküzlerin şubesi kapatılıp parası sultanlara yatırılmalı.

Ne sultani yaw?kapat ikisini de gitsin

bayan voleybol subesi kalsin

bu arada fena dövmüsler: 25-12, 25-18, 25-19

Üstteki üçlü yıllardır şampiyonlar ligini sırayla alırken şube ikinci kupada final yapmayı başarı diye satıyor. Bütçen yok, şampiyonlar ligi olmadığından oyuncularda seni tercih etmiyor. Bu kısır döngü her sene böyle.

Geri
Üst Alt