Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

klasik 1-3 skoru bekliyorum
dddb55ec9e2560082f374d872aa3a6b8.jpg

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final 1.Maç

1.Set Galatasaray 25-19 Vakıfbank
2.Set
Galatasaray 25-23 Vakıfbank

haydaaaaaaaaaaaaaaa

17-21'den çevirdik seti :D

Hadi yav hadi yav

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final 1.Maç

1.Set Galatasaray 25-19 Vakıfbank
2.Set Galatasaray 25-23 Vakıfbank
3.Set Galatasaray 25-22 Vakıfbank

YEEEEEAHHHHHHHH

3-0 hiç beklemiyordum. Şu bütçe farkına rağmen rahat yendik helal olsun, çarşamba kazanamasak bile. Kazan'a elenince ligi kafada bitiririz diye düşünmüştüm. Çarşamba Rasic oynayamaz yine umarım.

Fenere en ters gelen takim Vakifbank'i eleyerek fenerin sampiyonlugunun onunu acmak gayesindeyiz anlasilan.

Fenere en ters gelen takim Vakifbank'i eleyerek fenerin sampiyonlugunun onunu acmak gayesindeyiz anlasilan.

fener elendi sayılır. Dün Eczacı 3-0 yendi onları. Hepsinin yüzü asıktı çarşambada tekrar yenerek elerler.Biz yıllardır Vakıf'a en ters gelen takımız. Çarşamba çok zor ama Rasic yokken hazır herşey olabilir.

Eczacı 3-0 çakmış fenere biz şampiyonluğu falan bırakalım, 2 set Şampiyonlar Ligi demek transfer demek.

Kazan maci gibi olmasin

Açıkçası hala eleneceğimizi düşünüyorum. CEV Cup yarı finali gibi olabilir.

Saha avantajı yok diyordu spiker 2.maçta Burhan Felek'te mi?

2 set veya altın seti aldığımız takdirde Eczacıbaşı - Galatasaray finali izleriz kaybetsekte önemli değil, 3.lük 4.lük maçı Vakıfbank - Fenerbahçe kaybeden yallah Cev Cup.

Şampiyonlar Ligi: Eczacıbaşı, Galatasaray, Vakıfbank
Fb yallah Cev Cup.

Saha avantajı yok diyordu spiker 2.maçta Burhan Felek'te mi?

2 set veya altın seti aldığımız takdirde Eczacıbaşı - Galatasaray finali izleriz kaybetsekte önemli değil, 3.lük 4.lük maçı Vakıfbank - Fenerbahçe kaybeden yallah Cev Cup.

Şampiyonlar Ligi: Eczacıbaşı, Galatasaray, Vakıfbank
Fb yallah Cev Cup.
Evet tüm maçlar orada GDS den dolayı.

Geri
Üst Alt