Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Erkeklerde Halkbank a 1-3 yenildik ve elendik

C9BvGuBWsAEI9__.jpg

Vakıfbank normal sezonda 22 maçta 1 kez yenilmiş, playofflarda 25 maçta 2 oldu elenirsek yazık olur burdan.

16.00 VakıfBank - Galatasaray (0-3) NTV Spor

19.00 Fenerbahçe - Eczacıbaşı VitrA (0-3) NTV Spor

Maçı kazanmamamız için bütün çirkeflikleri yapacaklar. Geçen yıl yine vakıfa karşı 2-0 öndeyken 3. sete başlamadan ntvsporun yayınında sorun var diyerek 3. seti başlatmayıp bizim takımın iyice soğumasını beklediler. Sonrada maçı 3-2 kaybetmiştik. O yüzden ben bu federasyondan herşeyi beklerim. Kızların hem rakibi hem federasyonu yenmesi gerekecek. Maça 2 set almak yerine, maçı almak için çıkmamız gerek.

Voleybolun arkasındaki güç tüm oyunlarını saha yansıtacaktır umarım 39 yıl sonra finale çıkarız.

Bunları yenersek şampiyon olma şansımız nedir?

Ligi 1 mağlubiyet ile tamamlamış takımı elemiş olarak çıkacağız belli olmaz. Şampiyonluktan ziyade Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için önemli final.

Yine altın sete kalcaz gibi geliyor bu maç :red:

Ligi 1 mağlubiyet ile tamamlamış takımı elemiş olarak çıkacağız belli olmaz. Şampiyonluktan ziyade Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için önemli final.

Yine altın sete kalcaz gibi geliyor bu maç :red:

Bu dursun şampiyonlar ligi için nasıl takım kuracak :/

Bu bit yavrusu daha futbol'u bilmiyo voleybol'a el atarsa orayıda kurutur

Geçen gün voleyboldan sorumlu yöneticimiz Ali Yüce twitterdan gelecek yıl için ciddi sponsorluklar yapacaklarını söyledi. Seneye Cl de olursa bütçe kesin artar. Dursun'dan nefret etsemde Ali Yüce umarım yönetim değişse bile şubenin başında kalır. Gerçekten çok doğru işler yapıyor ve takımla sürekli ilgileniyor.

umarim 0-4 olmaz

Geçen maç az seyirci rakibin konsantrasyonunu çok iyi bozdu yalnız, rakip topa vuracağı anda 4-5 kişi bağırdı etkili oldu. 1000 kişinin maç boyu bağırmasından çok daha iyiydi.

Vakıfbank bence dünyanın en iyi takımı ki Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimalleri de çok olası. Buna rağmen ilk maçı nasıl 3-0 kazandık inanamadım. Hem de her sette 5-6 fark geriden gelerek kazandık ki bu daha da inanılmazdı. Çok mu küçümsediler, akıllar başka yerde miydi bilmem ama normal şartlarda Vakıfbank'ın rahat kazanması beklenen bir eşleşmeyi neredeyse bitirme aşamasına kadar getirdik. Bugün tüm setleri 25-0 kaybedip, altın seti 15-13 kazansak bile finale çıkıyoruz. Bu büyük bir avantaj gibi gözükse de o kadar da avantaj değil. Çünkü 3-0'a getirmiş bir Vakıfbank, altın seti de kazanmaya yakındır. Bu kez çok daha konsantre olacaklardır ama baskı da hissedebilirler. Zira bütün bir yılın emeğini bu maçta kaybedebilirler. Ben final için temkinliyim. Vakıfbank'tan 2 set almak o kadar da kolay olmayacaktır..

Başladı NTV Spor.

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final 2.Maç

1.Set Vakıfbank 5-8 Galatasaray (Teknik Mola)

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final 2.Maç

1.Set Vakıfbank 13-16 Galatasaray (Teknik Mola)

Geri
Üst Alt