Volkan Babacan: "Biz Sabri'yi Saraçoğlu'nda bile alkışlarız"

Cevap: Volkan Babacan : Biz Sabri'yi Saraçoğlu'nda bile alkışlarız

Kim bu futbolcu falan mı?

Bekara karı boşamak kolay tabi. Şerefsiz topluluğu. Hepsinden iğreniyorum.

bu mal apar topar fenerden şutlanmamışmıydı?

Sabri'yi bile derken? Kim olduğunu zannediyor bu arkadaş çok merak ediyorum? Siz zamanında milli forma altında Hakan'ı Arda'yı falan da çok güzel alkışladınız zaten buna eminiz. Belçika, İsviçre maçındakiler gibi örnek verebileceğimiz birçok karşılaşma var fener taraftarının centilmenliğine ve milli takım sevgisine(!). Aynı fener taraftarları antuda başlıklar açıp sayfalarca milli takımın rakibini de pek centilmence destekliyorlardı federasyona olan kızgınlıklarından. Bir anda hepsi vatan evladı oldu, biz terörist olduk. Bunları zaten Allah eksik yaratmış, daha vahim olan medyanın da durumu aynen bu şekilde göstermesi.

Bu adi herif bizim gaziantepspor maçından sonra ''Musleraaaa :))'' diye twit atmıs. Eğer gerçek hesabıysa tam bir idiotte.

Standart fenerli

Sakallı Volkanla altlı üstlü yatıyolarmış eskiden bunlar,Ranzada :)

son bombayı atıp kaçıyorum bir daha F.TERİME sallayan olursa lütfen sessizce forumu terk etsin aynı adamlar ile adamın yaptıkları orta da. Yanılmıyorsam 2008'de g.gönülün hatası yüzünden finalden olmuştuk lahm gol atmıştı bir ayrıntı da bu.

bu herifin profesyonel futbolcu olmasi gunah. bunun benden ne fazlasi var anlamadim.bende atlayabiliyorum ?

angutttttt

o değilde hırvatların tutanlar bugün volkana hakaret edildi diye milliyetçi(!) olmuşlatr

Volkan Babacan da kim? gecen yil Kayserideki sikecilerden degilmi ? Gec bunu, topic acmaya bile degmez. Kendine takimda yer bulamadigi icin twitterden fenere yalakalik yapmaya calisiyor, tribünlere oyna cebin dolsun. Fenerli keriz cok, gaz verdin mi en son parasini bile verir.

Sabri kadar yürekli oynayın yüreginiz oynayın gayret edın bızde alkıslarız ama maçı satan katleden adamları neden alkışlayacagız sabriyi bile derken dikkatını cekerım o Galatasaray futbol takımı kaptanı sen nesin Sabrinin ismini agzına alırken besmele çek

dünkü b.k konuştu

He canım benim he gülüm biz sizin ne mal olduğunuzu biliyorz. Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz.

Sabri annene alenen küfretse bile mi?

Bırak bu isleri,devlet su isleri!Sen önce küfür konusuna gel bakalım Volkan efendi:mad:

yönetimden böyle angutlara cevap verecek kimse yokmu yaw.ridvan denen serefsiz hakan baltayi sabriyi yerden yere vuruken gökhan gönüle,ermeye,volkanin ettigi küfürleri söylemedi bile.futbolcusuna sahip cikacak bir yönetici yokmu bizde

ulen bir tane bile galatasarayli bir yorumcu cikipta noluiyor demiyor be.biz medya olarak sifiriz

Geri
Üst Alt