Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Yöneticimizin a spor adlı kanala yaptığı açıklama dışında resmi kanallarımızdan veya sosyal medya hesaplarımızdan herhangi bir açıklama geldi mi

Bunu zamaninda Trabzonspor - Fenerbahçe maçinda bosuna dövmediler

1724232008344.png

Adam 19 Fenerbahçe maçi yönetmis, bunlarin 3i hazirlik maçi PSV ve Dnipro'ya karsi maglubiyet ve Hull City'e karsi galibiyet. Geri kalan 16 resmi maçta TEK YENILGISI sagdan çekildikleri Super Kupa maçi. Yani Fenerbahçe'nin resmi 15 maçinda 0 maglubiyet!
1724232335956.png

Rakibe müdahale etmeden topla adamın arasına girmek nasıl faul olabilir ki?
Şöyle adam ayağını kaldırdı topa vurma eylemine başladığı için ayağını önüne koyamazsın koyarsan topa dokunmuş olman gerekiyor dokunmadığın her durumda vuruşunu engellemiş oluyorsun bir engel oluyorsun gibi düşün.

Örnek vermek gerekirse Torreria bayern münih maçında yaptığı bir müdahale vardı ceza sahası üzerinde Sane 'nin önünde orada topa dokunmasaydı penaltı olurdu.

Şöyle adam ayağını kaldırdı topa vurma eylemine başladığı için ayağını önüne koyamazsın koyarsan topa dokunmuş olman gerekiyor dokunmadığın her durumda vuruşunu engellemiş oluyorsun bir engel oluyorsun gibi düşün.

Örnek vermek gerekirse Torreria bayern münih maçında yaptığı bir müdahale vardı ceza sahası üzerinde Sane 'nin önünde orada topa dokunmasaydı penaltı olurdu.
Anladım dediğini ama Torreira'nın topa değip değmediği görüntülerde net değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum? Özellikle 2. görüntüde sanki hem Konyalı hem Torreira hafifçe dokunuyor gibi topa.

Bir de Torreira adam daha topa müdahale etmeden ayağını koyuyor, adamın vuracağını net olarak görüp sırf faul yapmak amacıyla ayağını topla adamın ayağı arasına sokma (hani böyle birisi vole vurmak için pozisyon alır, onu görürsün ama topa değemeyeceğini bildiğin için adamın ayağına vurmaya çalışırsın) gibi bir hamle ben göremedim.

Az çok tahmin ediyordum fakat Sivas'daki olaydan sonra bizim çoğu Türk hakemin futbolu ve kurallarından bir haber olduğuna çok net bir şekilde anladım. Bu da tıpkı futbolu ve kurallarını bilmeyen bir hakemin sebep olduğu bilmem kaçıncı yanlış karar.

Anladım dediğini ama Torreira'nın topa değip değmediği görüntülerde net değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum? Özellikle 2. görüntüde sanki hem Konyalı hem Torreira hafifçe dokunuyor gibi topa.

Bir de Torreira adam daha topa müdahale etmeden ayağını koyuyor, adamın vuracağını net olarak görüp sırf faul yapmak amacıyla ayağını topla adamın ayağı arasına sokma (hani böyle birisi vole vurmak için pozisyon alır, onu görürsün ama topa değemeyeceğini bildiğin için adamın ayağına vurmaya çalışırsın) gibi bir hamle ben göremedim.
Orada başlıyor zaten iğrençlik. Faul ancak VAR'daki şahıs net olmayan bir şey için yönlendirme yapıyor hakeme.

Bunu zamaninda Trabzonspor - Fenerbahçe maçinda bosuna dövmediler

Ekli dosyayı görüntüle 257929

Adam 19 Fenerbahçe maçi yönetmis, bunlarin 3i hazirlik maçi PSV ve Dnipro'ya karsi maglubiyet ve Hull City'e karsi galibiyet. Geri kalan 16 resmi maçta TEK YENILGISI sagdan çekildikleri Super Kupa maçi. Yani Fenerbahçe'nin resmi 15 maçinda 0 maglubiyet!
Ekli dosyayı görüntüle 257930

Bu arada sadece bir beraberlikleri (bjk) oldugunu ekleyelim. 4’ler, 5’ler, 6’lar havada ucusuyor…

Geçen seneki süper kupa maçını da bu yönetecekti. Nasıl üzüldüğünü gördük zaten İcardi’nin golünde.
Yalı çocuğu malın teki olmasaydı o maça çıkarırdı takımı. Bunun yanlış kararlarıyla kupayı kazansalardı o gazla Şampiyon bile olurlardı belkide.

X'de Vecino yangini yapanlar niye Volkan Bayarslan yangini yapmıyor. 24 saatlik bir operasyon halbuki.

Beyler pozisyon faul lami cimi yok bu işin kural bu. Ama VAR çağırma protokolüne uyuyor mu onu bilmiyorum diyelim uyuyor hakemi yönlendirilmesi zaten başlı başına yanlış. Sen yönlendiremezsin izlet geç.
Bana CL ya da herhangi bir dünya kupası/Avrupa kupasında hatta artiriyorum Afrika uluslar kupasında benzer pozisyonda foul çalındığı örneğini gösterebilirsen tagimin Yunus Can Dublen aşığı olarak değiştirilmesini talep edicem.

Beyler pozisyon faul lami cimi yok bu işin kural bu. Ama VAR çağırma protokolüne uyuyor mu onu bilmiyorum diyelim uyuyor hakemi yönlendirilmesi zaten başlı başına yanlış. Sen yönlendiremezsin izlet geç.
O zaman bu maçta bizim penaltı kullanmamamız Manu’nun faul kullanması lazımdı. Mertens ayağını Casemiro ile top arasına koyuyor çünkü.

O zaman bu maçta bizim penaltı kullanmamamız Manu’nun faul kullanması lazımdı. Mertens ayağını Casemiro ile top arasına koyuyor çünkü.

Birader kuralı ben koymadım bu bir. Ayrıca pozisyon arasında dağlar kadar farkı göremiyor musunuz? Top kimin kontrolünde burada? Casemiro topa vurma eylemine mi geçmişte Mertens ayağını sokmuş öyle bir örnek veriyorsunuz ki gerçekten şaşırıyorum.

Bana CL ya da herhangi bir dünya kupası/Avrupa kupasında hatta artiriyorum Afrika uluslar kupasında benzer pozisyonda foul çalındığı örneğini gösterebilirsen tagimin Yunus Can Dublen aşığı olarak değiştirilmesini talep edicem.
Tamam bulunca gösteririm de bana neden yürüyorsunuz arkadaş kuralı ben koymadım az futbol takip edin benim dediğimde yanliş birşey yok mantıksız birşey de yok.

Tamam bulunca gösteririm de bana neden yürüyorsunuz arkadaş kuralı ben koymadım az futbol takip edin benim dediğimde yanliş birşey yok mantıksız birşey de yok.
Yok sana garezine yazmadım, böyle şeylere sadece Türkiye'de calarlarsa foul çalarlar, foul olmadığını ispatlamak için yazdım yunus. Yoksa neleri calmiyorlar bunu mu calacaklar

Birader kuralı ben koymadım bu bir. Ayrıca pozisyon arasında dağlar kadar farkı göremiyor musunuz? Top kimin kontrolünde burada? Casemiro topa vurma eylemine mi geçmişte Mertens ayağını sokmuş öyle bir örnek veriyorsunuz ki gerçekten şaşırıyorum.
Söylediğin şey futbolda çeviklik kavramına ters. O topa vuracakmış da araya ayağını koymuşsun gibi saçma bir şey olamaz, o zaman avel avel bakmayacak vuracak topa; böyle saçma savunma mı olur? Örtmenim ben topa vuracaktım ama Torreira ayağını koydu vuramadım. Vay be.

Mantık olarak 2 pozisyon arasında fark yok bu arada.

Bugün yönetse Young Boys’a bir ekstra penaltı çalardı reyiz. Tam onluk maçmış.

Not: Hakem yüzünden yenildik demiyorum kesinlikle.

Dün ŞL de benzeri oldu ama tam tersini verdi hakem 😁😞😞😞 salzburg Kiev maçında

Geri
Üst Alt