- 22 Ağustos 2010
- 29.291
- 30.963
- 2.638
yok yaw pozisyon faulmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam birader en cimbomlu sensinyok yaw pozisyon faulmuş.
Gökhan Gittamam birader en cimbomlu sensin
hocam herkes gri pozisyon demiş. faul de diyen var aradan sıyrılıp devam diyen de. buna var karışamaz dense anlarım ama kesin faul yok, saçmalık filan garibime gitti. sanki biz galatasaray'ın kötülüğünü istiyoz. ben galatasaray'a böyle gol yedirseler ağır söverim, bu saatten sonra var karışmaz filan da anlamam zaten. ama pozisyon ilk anından itibaren faule daha yakın geldi bana. gol olunca da iptal olur dedim zaten içimden.Gökhan herhalde Bayaslanın annesi. Babası bile bu fahiş hatayı savunmaz, napıyorsun Gökhan Gel![]()
Ben misafirlikteydim, ne varda var çağırıyor .... diye ağzımdan kaçtı. Eşimle göz göze geldik, soğuk terler boşaldı. Var'ın müdahalesini geçtim, bana göre faulün fsi yok. İkiside topa müdahale etmeye çalışırken toreira çabuk davranıp topa vurmuş. Böyle bir pozisyonda yediğimiz gol bile olsa ve hakem iptal etse, fenerlilerin ağzına laf verdin diye yine hakeme söverim ben. Gri bile değil pozisyon. Her temasa faul çalınsa diyeceğimde, temasta yok pozisyonda. Jelertin kafa vurduğu pozisyonda penaltı, koluna hafif değme var aynı mantıktahocam herkes gri pozisyon demiş. faul de diyen var aradan sıyrılıp devam diyen de. buna var karışamaz dense anlarım ama kesin faul yok, saçmalık filan garibime gitti. sanki biz galatasaray'ın kötülüğünü istiyoz. ben galatasaray'a böyle gol yedirseler ağır söverim, bu saatten sonra var karışmaz filan da anlamam zaten. ama pozisyon ilk anından itibaren faule daha yakın geldi bana. gol olunca da iptal olur dedim zaten içimden.
peki hocam, hayırlı geceler dilerimBen misafirlikteydim, ne varda var çağırıyor .... diye ağzımdan kaçtı. Eşimle göz göze geldik, soğuk terler boşaldı. Var'ın müdahalesini geçtim, bana göre faulün fsi yok. İkiside topa müdahale etmeye çalışırken toreira çabuk davranıp topa vurmuş. Böyle bir pozisyonda yediğimiz gol bile olsa ve hakem iptal etse, fenerlilerin ağzına laf verdin diye yine hakeme söverim ben. Gri bile değil pozisyon. Her temasa faul çalınsa diyeceğimde, temasta yok pozisyonda. Jelertin kafa vurduğu pozisyonda penaltı, koluna hafif değme var aynı mantıkta![]()
gökhan şimdi bir kere iptal doğru dedi ya
hiç geri döner mi :d
bir de gs de kazandı
ohh mis gibi objektif olacak
sizin gibi kör fanatiklerin yanında, ohooo gökhan gibiler az bulunur :ddd
illa son sözü söyleyeceksiniz alıntı yapıp değil mine saçmalıyon veli
illa son sözü söyleyeceksiniz alıntı yapıp değil mi
galip gelmişiz iki geyik yapmayalım
tamam sen haklısın yaw pozisyon fauldu :d
hatta bizim goller de ofsayttı maçın hakkı konya1 gs0
gökhan jelyav kardeş adımı geçirip laf geveliyon sonra cevap yazınca ah vuh ediyon. ne yapalım sana da eyvallah mı diyelim. pozisyon fauldü hakkımızla kazandık geçtik. uzatma daha
veli baltacıgökhan jel
volkan bayankaplanveli baltacı
Ali yazar Veli bozarne saçmalıyon veli
volkan bayankaplan