- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Volkan Demirel penaltıyı kurtardıktan sonra kendisini King Kong'a benzettiklerini söyledi.
Haberin devamı için tıklayınız! - Goal.com
Haberin devamı için tıklayınız! - Goal.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlığın rüştü gibi olsa idi bu takım taraftarı senide severdi , nasıl bir fenerli ergüne kötü söz söylemez nasıl bi galatasaraylı alexe küfür etmez sende öyle olabilirdin ama işte seninde o yönün eksik..
adamlığın rüştü gibi olsa idi bu takım taraftarı senide severdi , nasıl bir fenerli ergüne kötü söz söylemez nasıl bi galatasaraylı alexe küfür etmez sende öyle olabilirdin ama işte seninde o yönün eksik..
Adamlık ve Rüştü? Diğer kısımlara katılıyorum ama Rüştü örneği olmamış, Gökhan Gönül diyeliim Rüştü yerine.
Geçen hafta twitter üzerinden Galatasaray taraftarına kendi çapında laf sokmaya çalışıp, küfür eden Gökhan gönülden mi bahsediyoruz?Adamlık ve Rüştü? Diğer kısımlara katılıyorum ama Rüştü örneği olmamış, Gökhan Gönül diyeliim Rüştü yerine.
Adamlık ve Rüştü? Diğer kısımlara katılıyorum ama Rüştü örneği olmamış, Gökhan Gönül diyeliim Rüştü yerine.