Volkan Demirel Futbolu Bırakıyor

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, sezon sonunda jubile yapma kararı aldı.

volkan-demirel_290322.jpg

Sarı lacivertlilerin uzun yıllar kalesini koruyan 37 yaşındaki file bekçisi, Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili kararını netleştirdi. Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı tartışma konusu olan kaleci Volkan Demirel futbolu bırakma kararı aldı. Tecrübeli file bekçisinin sezon sonu Sarı-Lacivertli forma altında jübile yapacağı öğrenildi.

Tecrübeli kalecinin, takımda kaleci antrenörü olarak çalışacağı belirtildi.

Star

sonunda feneri rahat rahat yenebilecez.

bunun gs derbilerindeki performansına 3 tane noyer olsa yine yetişemez. kaç kere 10-0lık bitecek maçları kurtardı hatta kazandırdı. mesela süper final tt arenadaki 1-2lik mucize maç. tarifsiz bir mucizeydi.

Oh bee bu insan kılıklı futbol teröristinin futbolu birakacagi günü bekliyordum.

Aspor veya beyaz tv’de yorumcu olur artık. O olmayan beyinle antrenör falan olamaz zaten, diğerleri gibi boş boş konuşur.

Bu kadar nefretle ve pislikle yillardir bu isi yapmasi, bizim maclardaki inanilmaz performanslari, mac sonrasi demecleri, saha disindaki hareketleri... Bu sene Kadikoy'de koyarak ugurlarsak omur boyu icinden cikaramayacagi bir anisi olur. Hatta vazgecer emekli olmaktan diye dusunuyorum.

Umarım bu sene Kadıköy malubiyetini kalede bizzat yaşayıp yaptığı çirkinliklerin bir karşılığını bulmuş olur.

sonunda feneri rahat rahat yenebilecez.

bunun gs derbilerindeki performansına 3 tane noyer olsa yine yetişemez. kaç kere 10-0lık bitecek maçları kurtardı hatta kazandırdı. mesela süper final tt arenadaki 1-2lik mucize maç. tarifsiz bir mucizeydi.

Ya evet iyi oynuyor da mesela hangi maci Volkan’in ustun performansi yuzunden kazanamadik? Benim aklima hic boyle bir mac gelmiyor.

Ya evet iyi oynuyor da mesela hangi maci Volkan’in ustun performansi yuzunden kazanamadik? Benim aklima hic boyle bir mac gelmiyor.
alıntı yaptığın mesaja yazmıştım tt arenadaki süper final maçını. volkan olmasa o maçı donumuzda sallaya sallaya alırdık. adam tek başına maç aldı o gün.

Bu sene acayip hata yapacak Sükrü Saracoglunda. Normalde 20-25 metreden tonca sut cekilmeli

Ayıydı mayıydı da, iyi bir kaleciydi çoğu zaman. Son seneleri GS derbileri hariç çöpleşmişti, hantallaştı filan. Sadece Fenerlilerin sevdiği hatta artık birçok Fenerlinin bile sevmediği bir eski kaleci olarak tarihe geçer, arada FB TV'ye çıkar vs.​

Ayıydı mayıydı da, iyi bir kaleciydi çoğu zaman. Son seneleri GS derbileri hariç çöpleşmişti, hantallaştı filan. Sadece Fenerlilerin sevdiği hatta artık birçok Fenerlinin bile sevmediği bir eski kaleci olarak tarihe geçer, arada FB TV'ye çıkar vs.​
2008-2013 arasi iyiydi diyebiliriz

Ne iyisi yav kaç senedir kurtarış yapmıyor adam:d İnşallah bırakmaz her sene -15 ile başlatıyor takımı.

Geri
Üst Alt