Haber Volkan Demirel: ''Galatasaray'a karşı planladığımız bir durum var''

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

1763714685610.webp

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray maçına hazırlık sürecinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın durumuyla ilgilenmediğini belirten Demirel, kendi takımının oyununa odaklandıklarını ifade etti.

Gençlerbirliği, Süper Lig’in 13’üncü haftasında 22 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İlk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenman öncesi teknik direktör Volkan Demirel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip takımlarından biri olduğunu ifade ederek, şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı mücadele vereceklerini söyledi. Demirel, “Kazanılması ve ya da puanlar alınması durumunda kendi adımıza hem moral ve motivasyon anlamında iyi olacak. Göztepe maçı skor olarak kötü gitti ama ona rağmen oyuncularımızın inancıyla iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Başakşehir maçında da Göztepe maçının bence devamı geldi. Hem iyi oyun geldi hem de skor geldi. Başakşehir maçındaki oyundan çok memnunum. Sonra biliyorsunuz ki Antalya'ya gittik. Antalya'da fiziksel anlamda kendimiz yukarı çıkacağımız bir planlamayla bir hazırlık maçı yaptık. Orada skor olarak belki istediğimiz olmadı ama oyun olarak istediklerimizi yapma anlamında gerçekten bize inanmış bir takım var. Galatasaray maçının da bizim adımıza çok değerli olduğunu, rakibimize saygı duyduğumuzu ama puan ya da puanlar almak için orada olacağımızı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Çünkü iyi çalışan bir takım var. Galatasaray'ın oyununu az çok tahmin edebiliyoruz. Daha önce hocalık zamanımda Okan Hoca'ya karşı da oynamışlığım var. Planladığımız bir durum var ve bu planı sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

"Galatasaray'ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Kimin oynayıp oynamayacağı. Osimhen oynayacak mı? Abdülkerim oynayacak mı? Bir sürü söylenti var ama gerçekten hiç onlara bakmıyorum. Elimdeki kadroyla Galatasaray'a karşı nasıl bir plan uygularım, nasıl onlara karşı etkili olurum diye düşünüyorum. Elimdeki kadroyla da bunu en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

gençler başak maçını izledim 11 kişi geriye çekildiklerinde deli gibi pozisyon verdiler başak beceriksizliğinden atamadı yüksek ihtimal benzer senaryo göreceğiz acayip pozisyona gireriz erken atarsak fark gelir

Plan=icardiyi oynatın da 3 puanı alıyım

İcardiyi oynatan BJKLİDİR bu kadar da ağır konuşuyorum

Kocaeli maçından sonra biti kanlananlarda bugün.

İnine geri dön.

volkan demirelin takımlarının bize yaptığı taktiklerden tiksiniyorum. nasıl oynayacağını hepimiz biliyoruz

Bize 5 kez rakip olmuş, 4 kez yenilmiş. 1 galibiyeti Bayern deplasmanından gelip apar topar maça çıkan takıma karşı. Tırt bir hoca. Bahsettiği durum bizim 9 kişi kalmamız falan değilse puan kaybının açıklaması olmaz.

Febetöye karsi hic görmuyoruz böyle açiklamalar. Ayi

Barış Alper forvette oynadığı sürece bir strese girmeyeceğim. Ama İcardi forvetteyse o zaman maçı boşuna izlemeye gerek yok. Sahaya 10 kişi çıkmış oluyoruz.

Geri
Üst Alt