Haber Volkan Demirel: "Galatasaray'ı yenecek durumdaydık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1763840957076.webp

Volkan Demirel:

"İlk yarı evet planladığımız gibi gitti. İkinci yarı arka direkte 2-0'ı bulsak yine maçın seyri başka olacak ama işte Galatasaray'ın kenar ortalarını hep anlattık takıma. İlkay'ın da oyuna girmesi oyunu değiştirdi. Vallahi berabere kalmadığımız için üzülüyoruz. Yenecek durumdaydık. Birçok pozisyon yakaladık."

"Bu sezon ilk defa bu kadar pozisyona giren, bu kadar zorlayan bir takım vardı. Sonuçta Galatasaray ile oynuyorsunuz. Kadrosu hem ligi, hem UCL'e uygun yapılandırılmış bir takım. Hem ekibimi tebrik ediyorum, hem rakibimizi. Umuyoruz ki önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere geleceğiz."

"Kocaelispor ile deplasmanda güzel bir maç bizi bekliyor. Yine buradaki atmosfer gibi bir atmosfer olacak. İyi yoldayız. Kısa zaman oldu. İlerletmemiz gereken oyunu milli arada değerlendirdik. Bugün arka arkaya gelen goller boynumuzu büktü ama takımın mücadelesinden memnunum."

Herhangi bir planı yolunda gitmedi. Çok şanslı bir maç geçirdi, hakem de yardım etti 6-7 olacak maçtı zaten 3 top direkten döndü.

Sie pozisyonun yoktu ikram etti bizimkiler 2 golü de. Ha birde Hakem olsaydı fark yiyecektin. Her zaman yaptığın gibi takımı düşüreceksin seni hoca sananlara da iyi oluyor.

maci zaten volkan kazandi

ben bizim adimiza bir kazanc göremiyorum

puan alip almamak önemli degildi zaten kendisi icin

fb maci öncesi sag beksiz kaldik

toreyra da saridan gitseydi sampiyon olmus kadar sevinirdi

Tamamen şans yanındaydı ilk yarı 3 mac sonu 5 6 bitmeliydi, ligte sadece fener degil çoğu takımdan puan alma ihtimalleri yok

Şimdilerin efendisi, eskilerin en çirkef en saygısız en ahlaksızı gene kendisi

Joe Biden GIF by GIPHY News

Geri
Üst Alt