Volkan Demirel: "Kadrolar değişti, sonuç değişmez"

Aziz'in yarattığı futbol teröristlerinden biri. Kendilerine yazık ettiler. Futbol hayatları sonunda ne yapacaklar merak ediyorum. Ucuz takımlarda teknik direktörlük yaparlar ya da ucuz kanallarda spor yorumcusu olurlar artık.

mal ayı farkında degil kendi taraftarıda nefret ediyor bu ayıdan ama para icin aynen bizim selcuk gibi inatla kalmaya devam ediyor

Aziz'in yarattığı futbol teröristlerinden biri. Kendilerine yazık ettiler. Futbol hayatları sonunda ne yapacaklar merak ediyorum. Ucuz takımlarda teknik direktörlük yaparlar ya da ucuz kanallarda spor yorumcusu olurlar artık.
Hayat enteresan dır. Öyle söyleme.
Bakarsın 20 yıl sonra Galatasaray T.D. olur

Hayat enteresan dır. Öyle söyleme.
Bakarsın 20 yıl sonra Galatasaray T.D. olur

Aykut Kocaman'ın Galatasaray'a teknik direktör olabileceğini düşünür müsün? Mümkün mü? Kaldı ki Aykut efendi bir adamdır. Ama karaktersiz o ayrı.

Aykut Kocaman'ın Galatasaray'a teknik direktör olabileceğini düşünür müsün? Mümkün mü? Kaldı ki Aykut efendi bir adamdır. Ama karaktersiz o ayrı.

aykut un bir kaç maçını hatırlıyorum,ceza sahasına girince etrafında ki kalabalıktan çıkamayacağını anlayınca kendini yere atıp penaltı aldığı

geçmişte: pozisyon tekrarı,yavaş çekim,yakın çekim teknolojileri yetersiz olduğu için saha da ne yaptığını bilmediğimiz o kadar çok şişirilmiş adam var ki ,aykut ta bunlardan biridir,adam falan da değildir

Bu adamın derbilerde manyak hırsı var

Inş Kameni oynar

Ne Zaman aklima gelse gülüyorum :D

Son düzenleme:
2040857268ba0c94132d8eae6a453027.gif

Kendi taraftarının bile kendisine ayı diye hitap ettiği zavallı

Artık Sneijder yok, sağlık olsun, Feghouli domaltır demek istemiş.

Futbolda böyle ahlak yoksunu varliklari hiç sevmiyorum. Böyle kişilerin ülkemde futbolcu statüsünde yer alması da son derece üzüntü verici hele ki böyle stresli maçlar öncesi böyle tahrik edici açıklamalar ancak bunun gibi futbol dışında şeylere kafası çalışanlardan beklenir.
Söylenecek çok şey var ama anlayana...

Ortamı gerecek biri olmadığı için,çok rahat kazanacağız. Allah yardımcımız olsun.

Geri
Üst Alt