Volkan Demirel Olayının Gerçek Yüzü

Hayatımda gördüğüm en komik saçmalıktı bakın bütün hepsini dinledim ve tek tek takip ettim şimdi bir medya bir anda nasıl değiştirilebilir benim tv izlerken duyduklarım 1.si Volkan Demirel şuan sahayı terk etti ve evine doğru yola çıktı spikerlerden bu yorum geliyor. Sonra maç bitiyor açıklama tazeleniyor seri bir şekilde 2. kısım kulağıma gelen bilgiye göre Volkan evine gitmemiş soyunma odasında kıyafetleri ile bekliyormuş eve gitme gibi bir olay gerçekleşmemiş ilk önce Hamza hoca ile sonra FT ile konuşup oynayamıcağını açıklamış. Ve ardından FT röportaja çıkar olayın 3. kısmı başlar Fatih Terime ilk önce maçla ilgili bir soru sorulur ardından Volkan ile ilgili soru gelir Fatih Terim'in cevabı benim hiçbir haberim yok ( Spikere yapılan açıklamada Fatih Terim ile konuştuğunu söylüyor. ) sonra devam ediyor maç başlamadan önce gitti haberim yoktu fakat sonra maç bitene kadar soyunma odasında bekledi arkadaşlarına destek verdi ( hani evine hiç gitmemişti stattan çıkmamıştı.) sonra röportaj gittikçe dahada derinleşiyor olay konu ile ilgili Volkandan ve olayın geçtiği kişilerden bilgi alıcağım Volkan'ın belinde bir sakatlık var o sorunu yüzünden raporlar doğrultusunda sahaya çıkmadı. Ya 1 lafta 10 tane çelişkili laf ben anlamadım Volkan'la konuşmadım diyor sonra konuştum diyor sonra sakat diyor sonra evine gitti sonra gitmedi kardeşim yalamayın artık birbirinizin totolarını delikanlı olun biraz. Ayrıyetten ben tam olarak bilmiyorum arkadaşlara soruyorum 1. Sorum Ultraslanın yeri kale arkasımı spiker böyle telafuz etti ben genelde orta bölümde oluyor diyebiliyorum taraftar gruplarının. 2.si ise Ultraslan grubu ne zaman Yeşil Beyaz Bursaspor forması giyiyor Volkan direk o adamı işaret ediyor. Ve son olarak ben Beşiktaşlı olan biriyle izliyordum ve Ultraslanı tebrik ettiler Volkan'a yaptıları için ki ben Ultraslanı tasvip etmiyorum ama itibarsızlaştırmaya çalışan medya mesuplarınada helal olsun. Ayrıca bana göre Alpaslan Dikmen vefat ettiğinden beri Ultraslan amacını yitirmiştir. Bu tip olaylardada madem Passolig var kartlarda kimin hangi takımlı olduğu belli çıkarsınlar bakalım kim ne imiş bakalım Passolig işe yarıyormuymuş ki yaramıyor bunu herkes biliyor bildiği için tribünleri kimse doldurmuyor.

Milli takıma seyircisiz oynama cezası verilsin en iyisi o. Birde Toroftorlor onosono bocosono kofor otmos diyen sevgi pıtırcıkları, agzınız doluyken konusmayın.

volkan temiz çocuktur montaj bunlar

Gesendet von meinem HTC One_M8

Tanısanız saha dışında pırlanta gibi çocuk :):)

I am the one who knocks!

Şİmdi gerçekten mantıklı düşünelim. Bırakalım rengimizi armamızı falan.

Bir insan bu hareketlerine karşı kendini " Ama beni tahrik ediyorlar" diye savunabilir mi?

Olaylara bakın. Misal Galatasaray cezasahası içinde bir olay oluyor , bir bakıyorsun bu şahsiyetsiz orada. Ulan 100 m. den nasıl tahrik oluyorsun.
Hayır sahada senin dışında 10 takım arkadaşın var. Onların hiçbirinde senin yaptıkların gibi yapan yok ama sen bir kaleden diğer kaleye koşarak geliyorsun.
Sonra " Beni tahrik ediyorlar" Sakın aksine sen olayları kaşıyıp tahrik etmek için olmasın. Almışsın tüm gücünü arkana; TFFsi medyası bilmem nesi.

Sadece Türkiye'de değil Galatasaray'a gelmeden öncede hiç bir saha içi tartışmasını görmediğimiz Sneijder'ın bile gırtlağına yapışıyorsun. Keza kaleci Onur öyle.
Madem bu kadar erkeksin Fenerin Avrupa maçlarında da yap aynısını.
Milli maçlarda yapıyorsun. Yaptın da. Çünki milli olay senin ve senin gibiler için fasa fiso. Bunu da en son maçta gördük zaten.

Yine Emre... Neden her olayın içindesiniz. Başkanınız ve yönetiminiz. Hepiniz aynısınız.

469667-24027872.jpg

fft81_mf2565323.Jpeg
5418aec00da82c4d4aa27179_1416238085448.jpg
10.jpg

volkandan_melo_icin_sok_sozler_belediye_sokak_kopeklerini_temizlesin_h124848.jpg
volkan_sabri.jpg
1338141940_17_volkann.jpg
fenerbahce-kasimpasa-mac-sonrasi-volkan-demirel-yalcin-ayhan-tartismasi.jpg
volkanlincoln2803.jpg
6327005_VolkanDemirel.jpg
11327.jpg
fenerbah%C3%A7e%20galatasaray%20ma%C3%A7%C4%B1%20volkan%20drogba%20kavgas%C4%B1.jpg
1381093036_0.jpg

Son düzenleme:
böyle insanlar neye güveniyor? bunlarin özel hayati yokmu ? hic mi korkmuyorlar disarda tek basina gezerkene belki fanatik biri gelir bana zarar verir diye? yoksa hic tek basina gezemiyormu böyle tipler?

böyle insanlar neye güveniyor? bunlarin özel hayati yokmu ? hic mi korkmuyorlar disarda tek basina gezerkene belki fanatik biri gelir bana zarar verir diye? yoksa hic tek basina gezemiyormu böyle tipler?

Gezemiyorlar, 8 tane koruma ile milli maça geliyorlar onun bunun çocukları.

BlueTapa

Geri
Üst Alt