Volkan Demirel Şikayet Kampanyası

https://www.change.org/p/türkiye-futbol-federasyonu-ve-hayvan-hakları-dernekleri-futbolun-kirli-yüzü-volkan-demirel-için-imza?recruiter=145469340&utm_campaign=twitter_link_action_box&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition#share

Futbolun Kirli yüzünden arınmak için buraya imzayı yollamayan buralarda hiç ahlar vahlar yapmasın.

Her GALATASARAYLI ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALIDIR !

Bunun sebebi:

Bir daha Milli Takım’a seçilmemesi için tüm yetkilileri göreve çağırmaktır.

HAYDİ GSC SENDE İMZALA !

Fenerbahçe'li bir futbolcu canlı yayında katil bile olsa, YD denen ve TFF denen kurum bunu yine inkar eder ve korumaya çalışır.

O yüzden ne yaparsanız yapın boş, bu siyaset olduğu sürece, bu futbol da hep kirli olacak.

Bu formu imzalamamızın ne gibi bir getirisi olacak acaba? Aydınlatabilecek var mı? Bilmediğimden soruyorum.

İmzaladım , belki hiçbirşey çıkmayacak ama içim daha rahat olacak !

Amaç Milli Formada bidaha Görünmemesidir.Ha şu durumda bunlara hiçbişey Yapılmaz ama , BİZ üstümüze düşen görevi yapalım sonra ne olursa olsun,bizde yapmazsak tepki koymaya hakkımız olmaz !

kım yapacak aziz yıldırımın yönettiği aziz yalakası medya aziz yalakası tüpçü kim bunu gundeme getıcek volkanın yaptıgını bızden bırı yapsaydı nolurdu

bu isler imzayla falan olmaz

düzeleceginide hic sanmıyorum

bastan baslar bu isler

siyaset ne zaman futboldan elini ceker o zaman temizlenir futbol,spor

neticede tüpcüyü kimin ne amacla getirdigini biliyoruz

Bu olusumdan yola cikarak,

Egerki volkan herseye ragmen milli takima cagrilirsa bizim futbolcular gitmesin o vakit

ReReReRaRaRa

volkani bosverin arkadaslar volkani napiyim kendi icimizde olan ruhsuz ordusunu nerde sikayet edecem onu bana soyleyin

Geri
Üst Alt