Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na Gösterilecek Tepki Nasıl Olmalı?

Cevap: Volkan Demirel ve Emre Belezoğlu'na Gösterilecek Tepki Nasıl Olmalı?

supersiniz arkadaslar vallah :D bence ilk dakikadan sonuna kadar onlara kufur basmaliyiz ve guzel bir beste hazirlansin bunlara

volkanın sevgilisinin bikinili büyük bir posterini acalım oda güzel fikir :D

sahte kagit parada atilabilir Emre paragozoglu için :)

Emre konusunda kararsızım ...iyide olsa kötü de olsa bize hizmeti oldu...

Yanlız Volkan'a ne yapılıyorsa yeridir...

Biz Galatasaray'lıyız beyler unutmayın bir farkımız var.Kızdırmak için bu namus olmamalı.Her ne kadar bunlar namussuz da olsa.Muz atmak ve maymun sesi çıkarmak mantıklı.

Tribün tecrübesi olan arkadaşlar bu konu da daha yaratıcı fikirler bulabilir ama benim şahsi fikrim ıslıklama gibi klişe bir tepki yerine daha manidar bir tepki bulunmalı.

ne kadarda planlar yapsak o gün maca gidicek herhangi kimimiz olursa olsun beleşoğlu ve hayvanatı görünce ister istemez etkiye tepki gibi bir durum olarak ana avrat sövücektir buna kalıbımı basarım :)

Zaten bu maçtan sonra muhtelemen cezada alırız. Sahamız kapanır. Bar boşua ceza almamış olmayalım.

küfür ediceksiniz peki bu isten kim zararrli cikar emre mi volkan mi hicbiri cikmaz, mac biter GS a para cezasi belki saga kapama verirler ve bu isten GS zararrli cikar.

ha küfür etmeden birseyler yapilsin tamamm

galip gelerek tepki koyulabilir

Tepki felan olmasin,maci kazanalim sonra isterseniz sahaya inin.

volkan'a her top geldiğinde alkışlayalım, çıldırsın sinirden şerro.

galip gelerek tepki koyulabilir

Kulüp menfaatine yönelik en iyi tepki budur.Aşırı derece sinir de olsak bir erkeğin bi nevi namusu olan bir bayana karşı '' Bikinili resmini açma '' tarzında eylemler büyük Galatasaray taraftarına yakışmaz bence.

Kulüp menfaatine yönelik en iyi tepki budur.Aşırı derece sinir de olsak bir erkeğin bi nevi namusu olan bir bayana karşı bu tarz eylemler yakışmaz bence büyük Galatasaray taraftarına.

volkanın heryeri erkek olsa ne olur her anı namuslu olsa ne olur. bildiğin hayvanın teki işte. ne tür tepki verilse mübahtır o hırboya

volkanın heryeri erkek olsa ne olur her anı namuslu olsa ne olur. bildiğin hayvanın teki işte. ne tür tepki verilse mübahtır o hırboya

Her görüşe saygımız vardır.Günahım kadar sevmem Volkan ve Emre'yi ama bu da benim görüşümdü renktaş.

küfür ediceksiniz peki bu isten kim zararrli cikar emre mi volkan mi hicbiri cikmaz, mac biter GS a para cezasi belki saga kapama verirler ve bu isten GS zararrli cikar.

ha küfür etmeden birseyler yapilsin tamamm

yahu ben geçen seneden beri bu maçı bekliyorum.Ettiğim küfürleri önce anaları sonrada mezardaki akrabaları hissedecek inşallah.

tepki göstermeye gerek yok adamlar daha bi motive oluyorlar öyle olunca.geçen sene semih'e maçtan önce hareketler yapılmış galiba adam girdi oyuna attı golünü sonrada çekti hareketini.maçı kazanırsak maçtan sonra en güzel tepki verilmiş olur zaten.tribünlere çağırmak bile ona pis koyar.

ayrıca ben arenaya her gittiğimde aklımda sadece geçen sene kaybettiğimiz fenerbahçe maçı var.her seferinde o misafir tribüne bakıyorum.O lanet geceyi hafızamdan silmek için ne gerekiyorsa taraftar olarak yapmaya hazırım.küfürse küfür,pislikse pislik.

Geri
Üst Alt