Volkan Demirel'e Ağır Ceza Geliyor

oyunculardakı hırsı beğendim bugün. inşallah ilerleyen maçlarda da devam eder.
Kazakistan gibi zayıf bir rakibe karşı üstün gözükmemiz memnun etmemeli. İzlanda, Çek Cumhuriyeti bile bizim rakibimiz olamaz(dı). Ama şu an futbol olarak herşeyi hakediyoruz. Başımızdaki futbol cahilleri gitmeli bir an önce.

GT-I9300 Tapatalk

Vatan hainliğinden yargılanmalı. Benim gözümde nöbet yerini terk eden askerden farkı yok.

Kazakistan gibi zayıf bir rakibe karşı üstün gözükmemiz memnun etmemeli. İzlanda, Çek Cumhuriyeti bile bizim rakibimiz olamaz(dı). Ama şu an futbol olarak herşeyi hakediyoruz. Başımızdaki futbol cahilleri gitmeli bir an önce.

GT-I9300 Tapatalk

katılıyorum. fakat ülke olarak elimizdeki malzeme bu. o 2000 li yılların başlangıcında ki gibi bir altın jenerasyon yok. 2008 e gidebildiğimiz eleme kadrosunda hakan şükür gibi isimler vardı. en iyi yerli forvetimiz burak yılmaz düşünmek lazım.

Bu madde nin olmasi coooook iyi oldu

Hadi bakalim simdi ne oluyor

Adalet e fazla güvenim kalmadi ama yinede olur mu olur

hic bir sey olmaz volkana. biz ceza aliriz. tribun filan kapanir.

aynısnı şu anda trthaberde "zeki çol" da söyledi. madde çok açık oyuncu yedek kulübesinede gitmeyip direk stadı terkediyor kesin bir suç ve ihlal var, Volkan 2 ay ceza almalı dedi.
Ancaaakkkkkkk kesinlikle ama kesinlikle hiçbir ceza gelmeyecek. bir kez daha fb li bir futbolcunun kayrıldığını göreceğiz. fatih terim oyuncuyu ben kadroya almadım diyecek. zaten rıdvan dilmende devre aarası söyledi. volkan hocasından izin alarak evine gitmiş, tabi yerseniz

abisine söylemeye gitmiş abisiyle gelmiş stada tekrar :D abi de küçük enişte :D

ceza gelmeyeceği kesinde, bakalım bu ceza olayı spor kanallarında gerektiği gibi işlenecekmi. yoksa duymadık, görmedik............ orta oyunumu oynananacak :)

Bu gece saat 2-3 civarı yönetmelik değişir.

2 aydan bir yila tüm müsabakalardan mi yoksa milli maçlardan mi men ediliyor? Milli maçlardan men edilirse zaten fırsat bu fırsat diyip bırakır.

N5

yav he he tff yılın en şerefli futbolcusu ödülünü verir ne cezası :D

yasak volkana degil arenaya gelir

bi daha arenada mac oynamaz volkan kaldıgı yerden devam eder

ft adamsa bi daha bu herifi milli takıma almaz

bizim futbolcumuz olsa sınır dışı edilirdi ama şike lobisinin futbolcusuna kimse bişey yapmaz. ama madde açıkça ortada % 100 ceza gerekir adaletli bi ülkede

Onu cagiran mal kabahatli aslinda, hala milli takima cagriyor yaptiklari yuzlerce seyden sonra..

Sanmıyorum engin baytara 11 maç veripte meirelesin cezasını 12 maçtan 3 maça düşüren yandaş tff mi verecek hiç zannetmiyorum.

He çok kuralcı bir ülkeyiz ya bu kuralıda kesin uygularız yani. Siz inanıyormusunuz cidden buna ?

Geri
Üst Alt