Volkan Konak'tan Trabzonspor ile İlgili Şok Karar

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Volkan Konak'tan Trabzonspor İle İlgili Şok Karar

156518.jpg
17.09.2014 12:15

Trabzonlu sanatçı Volkan Konak şok bir karar alarak Trabzonspor'dan istifa ettiğini açıkladı.

Akyazı Spor Kompleksi'nin isim tartışmaları istifa getirdi. Bu komplekse Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi kararını kabul edemediğini belirten ünlü sanatçı Volkan Konak Trabzonspor'ın hem onur üyeliğinden hem de kulüp üyeliğinden istifa ettiğini yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
Volkan Konak yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Mevcut Trabzon Belediye Başkanı’nın kendi siyasi geleceği adına Trabzonspor’umuzu siyasete malzeme yapışını büyük bir düş kırıklığı içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Bizim için Trabzonspor bayrağı ülkemizin asil ve öpülesi Türk bayrağından sonra gelen 2.sırada gelen kutsal bir bayraktır.
Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu taraftar, kongre üyesi bir delege olarak gürül gürül, kutsal ana sütümüz gibi olan Trabzonspor’umuzun adeta canlı canlı etlerinin parçalanmasına artık dayanamıyorum. Bize su, bize cesaret, bize umut, bize kuvvet, bize kimlik, bize yaşama sevinci olan Trabzonspor’umuzun bir başka camiaya ait kişiye, hem de UEFA’da Trabzonspor’a karşı bir nefer gibi çalışmış şaibeli bir siyasetçiye malzeme olmasını asla kabul etmiyor ve kendi adıma “Artık yeter” diyorum.
Trabzonspor bütün siyasi partilerin üstünde bir camia ve tarihinde çok değerli spor ve futbol insanlarını barındırmış büyük bir kulüptür. Dolayısıyla Trabzonspor’un emeğinin üzerine basmış, başka bir camiaya ait olan kişinin adının tesislere verilmesini asla kabul etmeyeceğimi belirterek, karanlığa bir ışık yakarcasına kendimi feda ederek, gereğini yapıyorum.
Bu tarihten itibaren yıllardır bir parçası olmaktan gurur duyduğum, tribünlerinde ağladığım, sevindiğim, dünyaya kafa tutmayı öğrendiğim Trabzonspor’umun hem Onur hem de kulüp üyeliğinden istifa ettiğimi üzülerek bildiriyorum.
Ayrıca camiamızın saygın bireylerine güneşli günler dileyerek, saygılarımı sunarken, geri kalan bencil ve menfaatçi insanlara da “Yiyin efendiler yiyin, aksırana kadar, tıksırana kadar yiyin.” diyorum."

https://www.medyatrabzon.com/volkan-konaktan-trabzonspor-ile-ilgili-sok-karar-124889h.htm

onurlu bir adam

helal olsun

zaten severdim,takdir ettim kendisini

şaşırdım doğrusu volkan konaktan beklemezdim. Hatta tsliler bile şaşırmıştır.
tanıdığım en cesur adam rahmetlik kazım koyuncuydu

Sevgilum, olgunlaşmamış ham erigim benim :)
Büyük sanatçı

Elimuze verdiler.

I am the one who knocks!

Şuan bunları bu ülkede söyleyebilmek büyük cesaret. Helal olsun, onurlu adam.

Hangi tv ye program yapiyorsa hemen kovulur !

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Helal olsun. Bunun gibi onurlu üyelerin birleşip kazan kaldırması gerekiyor. Yoksa Trabzonspor'un kurtuluşu yok.

Şikecilere Rüşvetçilere tavır koyuyorsunuz diye dinsiz olarak yaftalanabildiğiniz bir memlekette yaşıyoruz artık :) Şu sözde dinliler bir bitse de kurtulsak!

Son düzenleme:
Ülkede ki sanatçıların çoğunluğunu görünce pek alışık olmadığımız bir karakter. Helal olsun

Program yapıyor mu şu an?

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt