Volkan: "Lige zevk vermek istiyorlar ama zevk veren biz olacağız"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, Elazığspor maçı sonrasında bombaladı.. İşte o sözler...

“Hakemleri mi değerlendirelim, bizim takımımızı mı, kaçırdıklarımızı mı değerlendirelim bilmiyorum. Geçen hafta deplasmanda penaltımız verilmedi, Egemen atıldı, golden önce elle kontrol oldu. Avantaja bıraktım ele değmemiş, ben kaleden gördüm. Hocaya da sordum masum şekilde ne diyeceğini bilemedi. Çok uzatmak istemem ama konuşunca da ağır konuşurum. Söylemek istediklerimi söylemiyorum. 1 değil 2 değil 3 değil. Artık yeter. Kim verilecekse bizim maçlara hakemi iyi karar verilsin. Hepimiz insanız, penaltıyı görmezsin Sivas maçında Egemen'e kart verirsin, üstüne yürümüş. Bugün Baroni ayağını çekiyor tekme attı diye yorumlanıyor. İnsancıl bakalım, taraflı bakmayalım. Fenerbahçe olunca taraflı bakılıyor. Bu pozisyonlar kenara atılıyor. Bir emek veriyoruz. Perfpormansımız tartışılır saygımız sonsuz ama biraz da yapılanları tartışmak lazım. Artık mesleğimi bile kenara koyup başka şeyler konuşacağım. Kaldıramıyorum çünkü, yeter artık diyorum. Yetmezse de devam desinler. Bugün berabere kalabiliriz, biz inandık ama gerekli kısımdaki arkadaşları tutsak devam edeceğiz yolumuza.. Biz doğru olanın arkasında durduk, bu da doğru olduğunu düşündüğüm açıklamalar. Benim de kişiliğim karakterim bu, herkes Karakterini göstersin. Bazı yerele yaranmak faydalanma çabasında olmasın. Sivas maçı, bu maçı da iyi izlesinler. Kaç puan öndeydik onlar eklense görsünler. Şuan kaç puan farkla gidiyorduk. Ama böyle olsa Tv izlenmez, gazete okunmaz.. Lige zevk vermek istiyorlar herhalde ama sonunda zevk veren biz olacağız”.

Volkan Demirel'den bomba: "Zevk vereceğiz"! - Futbol - Ajansspor.com

hahahah bunlar iyice tutustu :D

Arena da zevkin doruklarına ulaşacaksın. az daha sabret sen hele.

melo-hareket.jpg

Demek fenev vericekmiş ahahah :D ( Biz istemeyiz gidin bjkye olimpiyatın orda verin :D)

Yussssuuuffff,yusuf..

Kaleden rakip sahayı nasıl görebiliyon la Volkan efendi? Allah çarpsıncı Gökhan ve komik Alper'i geçtin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arena'da sana asıl zevki tattırmak şart oldu Volkancım. İyice tutuştunuz. Rize deplasmanını kayıpsız geçelim bak o zaman gör sen nasıl zevk alıyorsun.

Oha yani. Canlıyayındamı söylemiş bunu? Türk kültür merkez uzmanları ne yapacak veya söyoecek buna çok merak ediyorum. Ne sevki mevki yahu tövve tövbe . Ucmuş ayı ciddiden bu sefer

Bu laflara inanıp da hala bu topçuları koruyan Fener taraftarının da aklını seveyim.

Ben korktum ya siz ? :p

ayıların zevk alma duyuları biraz kötüdür be volkancım

Geri
Üst Alt