Volkan: "Lige zevk vermek istiyorlar ama zevk veren biz olacağız"

Banu Alkan gibi mi :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-I1198UKlI0[/media]

Yayıncı kuruluş para kazanacak o yüzden bizi aşağı çekiyorlar demiş dinledim.

Normalde bunun cezası vardır ama umarım ceza vermezler, nasıl olsa her şutu yiyor.

Hadi diyelim 1sn'liğine haklısın. Fark eriyor ve birileri sizi aşağı çekiyor diyelim.

Ulan ayı ! Bağnaz. Fanatik. Fitne. Pislik. Galatasaray puan kaybetmedi mi ? Sizin gibi seriye bağladıkta eridi o fark ? Hırbo.

Bu yine ayni palavralari söyleyip durdu da Potuk'un aciklamasini dinleyin birde. Ağır saçmaladi, gulmek garanti.

★★★☆

futbolcusundan yöneticisine ne kadar seviyesiz olduklarını daha kaç kere ispatlamaları gerekiyor. ayıptır, yazıktır, şu kadınların üzerinden yapılan imalı sözler.. ahlaksız herifler

haftaya hakemle yenerler gençleri iyi ağladılar yine kimse her maç rakibe tekme atan alves küfür eden emre arada tekmeleyen canerden bahsetmiyor

Hanzonun kullandığı laflara bak. Lisede sıra arkadaşını sinirlendirmeye çalışıyor sanki.

Yayıncı kuruluş para kazanacak o yüzden bizi aşağı çekiyorlar demiş dinledim.

Normalde bunun cezası vardır ama umarım ceza vermezler, nasıl olsa her şutu yiyor.

Aynı yayıncı kuruluş, fb'yi yarışta tutmak için "Play Off" denilen zımbırtıyı ortaya atıp,Galatasaray'ı mağdur etmedi mi ?

Bu Volkan vücut olarak ayı familyasından falan da beyni kuş familyasından kanaryalara özgü olduğundan çabuk unutuyor veya işine gelmiyor !

Ama burada yazmakla olmaz, eyleme dökmek lazım..Bunlar lig bitene kadar susmayacak ve istediklerini alacaklar bu gidişle. Bunların maçlarını yöneten hakem bulunamayacak yakında...Yönetim ve taraftar bazında bu pisliklere esaslı bir gözdağı ermek lazım..Meydanın boş olmadığını anlatmak lazım !

Ersun ve Volkan bu açıklamalardan sonra pfdk'ya sevk edilir inşallah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

volkana yakışan bir laf etmiş. bu adamı ve emrözü milli takıma alırsa fatih hocayıda asla affetmem

Geri
Üst Alt