Volkan Olayına F.Bahçe'den Bomba Tepki!

Gökhan Kral

10 Numara!
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, TT Arena'da Kazakistan maçı öncesinde protesto edilip sahayı terk edince, Fenerbahçe'den ilk tepki sert bir mesajla geldi...
Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Türkiye-Kazakistan maçı öncesinde yaşanan Volkan Demirel olayının ardından adeta köpürdü.
Ekşioğlu Fenerbahçe kalecisinin bazı taraftarlar tarafından protesto edilmesinin ardından sahayı ve ardından stadı terk etmesi olayına ses getirecek bir yorum getirdi.
Twitter hesabından ilk tepkiyi veren Fenerbahçeli isim olan Ekşioğlu, "Allah belanızı versin şerefsizler. Siz kendinizi bilirsiniz." ifadelerini kullandı.

1416170827-ilhaneksioglubyk161114.jpg

6222 Sayılı Kanun isliyor mu?

Şikeciden büyük tepki yapsaniz başligi iyi olur.

Bundan hafif hakaret ler forumda bile myc getirirken, yüce adalet imiz buna ne ceza kesecek merak ediyorum (yalan yalan merak etmiyorum, biliyorum bir b*k olmayacak)

kendi köpeklerine söylemiş galiba :D şerefsiz topluluğu başka nerde var :D

Ulan sanki ayıya ilk defa küfür ettik. Konuşana bak yüzsüz şikeci bozuntusu.

Sağlamsa Lassa

Şikeci, serefsiz, haysiyetsiz en büyük serefsizlik şike yapmaktır sen onu yaptın.Yüzüde kızarmıyor bu serefsizlerin konusurken.

Anaaaa şereften bahsedene bak hele..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray maçlarında da aynı tavırları bekliyoruz... :)

Şimdi merak ediyorum kadıköyde oynanan maçlarda bizim çocuklar küfür yemiyorlar mı? Küfür yediklerinde küsüp sahadan kaçıyorlar mı?

Bunlarınki zorbalıktan başka bir şey değil. Hem milli maçı terket, sonra utanmadan insanlara küfredip görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldır.

Her şeye sanki kendileri hiç yapamamış gibi tepki veriyor ya bu haysiyetsizler.

Bu da sadece twitter den saymasini biliyor, gidip suratlarina soyleyemez ama.

Korumaları gazeteci döven klüp iyice zıvanadan çıktılar ülke futbolunun da içine limon sıktılar....

Küfür etmek acizliktir ama şike yapmak şerefsizliktir ilhan unutma şikeden yatan oradaki küfür eden taraftar değil, sen ve kankaların ;)
Ne kadar pislik,ortami geren,tahrik eden sahis var bunlarda. aziz mahmut ilhan ve turevleri bizim kahvedeki löm löm konusan amcalardan farksız. Dusunuyorum bizim camiayi. Tekrar Galatasaray li oldugum icin sukrediyorum.

Geri
Üst Alt