# Volkan Şen

Cevap: Volkan Şen Galatasaray yolunda..

Tamamiyle arkadaşa katılıyorum.Türkiyede Gökhan Gönül de dahil 3 milyon euro +iki futbolcu edecek futbolcu yoktur.Heleki ilk onbirde değilde yedek düşünülen bir futbolcuya Adnan Sezgin o kadar vermez.Aydını beğenmem ama madem yedek olacak Aydın da yedek kalabilir.Volkanı sadece bizim maçta izlemiş biri olarak konuşuyorum eğer gerçekten çok iyi biriyse,keitayı yada Kewelli yedek bırakacaksa hayırlı olsun diyelim ama bu transfer bana balon gibi geldi çünkü birinci önceliğimiz kanat oyuncusu değil.Orda oynayacak çok oyuncumuz var ve mecburen keita,elanodan biri yedek kalıyor sağda,serkan çalık var birde, solda ise kewell var,caner oynar,arda oynar ve serdar eyilik oynar.Ama Aydın ve aykutun bir şekilde elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum.

Bende aynısını m.sarp icin söylüyordum topalın yedegi olur diye futbol bu ne olacagı belli olmaz umarım sarp beni nasıl yanılttıysa volkanda seni yanıltır:)

Vallaha ben Sarp için hiç yedek olur falan diye düşünmedim; çünkü kendisi Topal'dan daha iyi bir oyuncu :)

Bana olacak bir transfer gibi gelmiyor. Acil transfer ihtiyacı içinde olduğumuz mevkiler var. Biri orta saha. Mesela Hamit için 5 milyon bonservis deniyor. Volkan'a verilen 3 milyondan çok daha bereketli bir transfer için harcanmış olur Hamit'e verilecek para.

Takım kanat adamından geçilmiyor. Kewell, Arda, Keita, Elano, Sabri, Sezer, Aydın. Bunlar hep kanat oynayabilen adamlar. Ama gel gelelim 1 tane sağlam orta saha oyuncumuz yok Elano'dan başka. 2 orta saha 1 defans almadan böyle bir transfere girişmek bence büyük hata olur.

Bana olacak bir transfer gibi gelmiyor. Acil transfer ihtiyacı içinde olduğumuz mevkiler var. Biri orta saha. Mesela Hamit için 5 milyon bonservis deniyor. Volkan'a verilen 3 milyondan çok daha bereketli bir transfer için harcanmış olur Hamit'e verilecek para.

Takım kanat adamından geçilmiyor. Kewell, Arda, Keita, Elano, Sabri, Sezer, Aydın. Bunlar hep kanat oynayabilen adamlar. Ama gel gelelim 1 tane sağlam orta saha oyuncumuz yok Elano'dan başka. 2 orta saha 1 defans almadan böyle bir transfere girişmek bence büyük hata olur.

Vallaha ben Sarp için hiç yedek olur falan diye düşünmedim; çünkü kendisi Topal'dan daha iyi bir oyuncu :)

Konu dedin demedin degil zaten renkdas kestirip atmamak lazım buyuk konusmamak lazım onu demek istedim diosunya volkan iyi bir yedek olur gelir degişilmez oyuncu olur seni yalancı cıkartır demek istedigim oydu

Konu dedin demedin degil zaten renkdas kestirip atmamak lazım buyuk konusmamak lazım onu demek istedim diosunya volkan iyi bir yedek olur gelir degişilmez oyuncu olur seni yalancı cıkartır demek istedigim oydu

Yani TSLye fazla bir oyuncu olan Keıta´yı kesme ihtimali var mı diyorsun ?

Yani TSLye fazla bir oyuncu olan Keıta´yı kesme ihtimali var mı diyorsun ?

Olabilir neden olmasın

Yada keitayı forvete atarsın volkanı kanata atarsın yada volkan elano yaparsın keitayı sola atarsın volkanı saga atarsın volkanı sola atar keitayı saga atarsın yeterki elinde malzeme olsun:)

Bu konuda Volkan'ın beni yanıltıp, yalancı çıkarmasını isterim..

Sercan'la paket halinde mi geliyor acaba :) ?

Hayırlısı olsun bence iyi transfer olur kanada bir iyi alternetif daha kazandırılır bu transferle ama ben aydının bonservisiyle verilmesinden yana değilim iki üç seneye kadar çok iyi olacağını düşünüyorum...

Hayırlısı olsun bence iyi transfer olur kanada bir iyi alternetif daha kazandırılır bu transferle ama ben aydının bonservisiyle verilmesinden yana değilim iki üç seneye kadar çok iyi olacağını düşünüyorum...

kac sene daha lazim bi oyuncuya kendini göstermek icin...bu saaten den sonra patlama yapamaz

iyi transfer olur hem biz hemde bursaspor karlı çıkmış 5 milyon € ye almış gözüyle bakıyorum (aykut un değeri ne kadar bilemiyorum) aydın 2 milyon € den fazla para etmez.

iyi transfer olur hem biz hemde bursaspor karlı çıkmış 5 milyon € ye almış gözüyle bakıyorum (aykut un değeri ne kadar bilemiyorum) aydın 2 milyon € den fazla para etmez.

Bazen futbolcular 24-25 yaşında gelişme gösteriyorlar. Ve o gelişmeyi gösterirse Aydın mükemmel bir futbolcu haline gelebilir. O kumaş var Aydın'da

Duyumun doğru olduğundan yola çıkarak,

Aydın'ı bonservisiyle verirsek üzülürüm.

Topa dokunuşunda yetenek var adamın, hareketlerinde falan, belki üzerindeki baskı olmadan rahat bir şekilde oynaması onun için daha iyi olur. Ama ileride çok önemli futbolcu olacağına inanıyorum. Keşke burada olsaydı..

Şen konusunda ise hiçbir fikrim yok, Sercan için çok sevinirim olursa eğer.

Valla ben pek sevindiğimi söyleyemeyeceğim.

Sonuçta Aydın verilip başka bir Aydın alınıyor.Volkana vereceğimiz şansı kendi evladımıza verelim (kaldı ki ben de Aydın'a senelerdir yerinde sayıyor diye kızanlardanım).

Takım eksiğim orta saha eksiğim stoper diye bağırıyor ama biz hala sorunun çözümünü başka yerlerde arıyoruz.Keita'yı monte edemezken takıma başka bir kanat oyuncusuna ne gerek var?

Fazla beğenmiyorum çok heyecanlı son vuruşları pasları kötü bize süper gol atsada kötü.Zaman zaman bursalılardan da tepki alan bir oyuncu.Bencil.Ama aydından iyidir.Ama söylenildiği gibi yok 3milyon euro karşılığında 2 oyuncu veriliyorsa komiktir.

Bir bakarsın süper oynar bir bakarsın rezalet oynar.

Volkan topla Aydın'dan daha iyi..

Geri
Üst Alt