# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

Bursaspordan adam felan istemeyin adamların bi yerleri kalkıyor....Arda turanı istiyorlarmış bide bu ne cürred ARDA ismi bursaspordan bile daha büyük....

Serdar üstüne para verirlerse yedek için düşünülebilir. Volkan kim lan bazı tarafları kalkmış, en büyük düşüncesi saçları olan klasik bir bursalı. Klüpten içeri adımını atamaz rahat olun.

bkz saviola

saviola.jpg

volkanin sakalsiz halini sandim, oha cüs dicektim, saviolaymis ))))

bu ne ya, bebek gibi.

Hep diyorum ve diyeceğim Ozan İpek+Volkan Şen=Sercan Yıldırım

Bu adama vereceğimiz parayı üstüne biraz daha katarak Sercan Yıldırım alınabilir.

Benfica'Da gayet iyi sezonlar geçiriyor iki yıldır.Çok iyi bir ikinci forvet.

Son teklif çok iyiymiş. Stopere de adam gibi bir yabancı aldık mı, yabancı kontenjanından düşmeden iki bölgeyi kapatmış oluruz. Servet+Ali Turan+3.5'a biter bence bu iş, eğer teklif varsa. Bursa cephesi teklif yok diyor.

Kale

Sabri--Neill--Yabancı--Çağlar

---------Cana----

-----Ybnc----Ybnc

Volkan--------------Arda

----------Ybnc-----

Şu Selçuk İnan veya Ersan Gülüm'den birini ayartabilsek mükemmel olacak. Kaleye de yabancı alabiliriz, o zaman Galatasaray'a yakışan bir kadro olur doğru isimler alınırsa..

Tabi kelimeler hep -sa, -se'den geçiyor... İş bilen yönetici lazım bunlar için. Hala solbek haberleri çıkıyor basında...

Son teklif çok iyiymiş. Stopere de adam gibi bir yabancı aldık mı, yabancı kontenjanından düşmeden iki bölgeyi kapatmış oluruz. Servet+Ali Turan+3.5'a biter bence bu iş, eğer teklif varsa. Bursa cephesi teklif yok diyor.

Kale

Sabri--Neill--Yabancı--Çağlar

---------Cana----

-----Ybnc----Ybnc

Volkan--------------Arda

----------Ybnc-----

Şu Selçuk İnan veya Ersan Gülüm'den birini ayartabilsek mükemmel olacak. Kaleye de yabancı alabiliriz, o zaman Galatasaray'a yakışan bir kadro olur doğru isimler alınırsa..

Tabi kelimeler hep -sa, -se'den geçiyor... İş bilen yönetici lazım bunlar için. Hala solbek haberleri çıkıyor basında...

yabancı yazdığınız yerler hakikaten türklerin kotaramadığı...bikaç isim haricindede kaliteli alternatif türklerin olmadığı bölgeler

olsada

oralara yabancı ayırmak için volkanı o bölgeye yazmış olmanız mantıklıda görünse

pino yu kesmek haksızlık olucağı kanaatindeyim...

şu an takımın en efektifismi pino...

aslına bakarsanda bence volkan pinodan iyideğil

yabancı yazdığınız yerler hakikaten türklerin kotaramadığı...bikaç isim haricindede kaliteli alternatif türklerin olmadığı bölgeler

olsada

oralara yabancı ayırmak için volkanı o bölgeye yazmış olmanız mantıklıda görünse

pino yu kesmek haksızlık olucağı kanaatindeyim...

şu an takımın en efektifismi pino...

aslına bakarsanda bence volkan pinodan iyideğil

Pino'yu koymak için G.Zan, Ayhan-Sarp-Barış veya M.Batdal'ı koymak gerek. O da takımı 1-2 kademe aşağıya götürür. Transfer desen alınabilecek kaliteli Türk oyuncu yok. Pino rotasyon içinde zaten şans bulur, ki ben çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum aşağı yukarı Volkan ile aynı kalitedeler.. G.Saray gibi bir takımın kulübesinden de iyi oyuncular gelmesi lazım.

Pino çok iyi bi rotasyon oyuncusu koy 65de 70de yorulan savunmaları dağıtsın

valla cenk bey görüşünüzdür tabi

dediğiniz gibi yabancı yazdığınız yerler hakkaten kötü...ve alternatifi yerli olarak az..

ama orta sahaya yada neilin yanına partner paraya kıyıp yerli takviyesi yapılsa daha iyi olur...

ama bu sene tüm takımlardaki yabancılar içinde pino kadar parlayan yok...son vuruş yüzdesi az daha yüksek olsa barca madrid sviyesinde dünyada her klüpte oynar pino...

volkandan çok daha iyi bence...ama pasaportu işte...

volkanın adı volkanoviç olsa..bursadan volkanoviçi alalım pinonun yerine dermiydiniz

Haklısınız, demezdim tabi ki. Gönül isterki Ersan-Selçuk veya Hamit'ten birini alalım. Ama alamıyorsak, belli bir planlama yapmak lazım.

valla cenk bey görüşünüzdür tabi

dediğiniz gibi yabancı yazdığınız yerler hakkaten kötü...ve alternatifi yerli olarak az..

ama orta sahaya yada neilin yanına partner paraya kıyıp yerli takviyesi yapılsa daha iyi olur...

ama bu sene tüm takımlardaki yabancılar içinde pino kadar parlayan yok...son vuruş yüzdesi az daha yüksek olsa barca madrid sviyesinde dünyada her klüpte oynar pino...

volkandan çok daha iyi bence...ama pasaportu işte...

volkanın adı volkanoviç olsa..bursadan volkanoviçi alalım pinonun yerine dermiydiniz

Pinonun sağ açık olmadığını görmemiz için daha kaç maçta böyle performans sergilemesi lazım?Adam sağ kanatta oynayamıyo abi işte

Pinonun sağ açık olmadığını görmemiz için daha kaç maçta böyle performans sergilemesi lazım?Adam sağ kanatta oynayamıyo abi işte

hılzı..iyi adam geçiyor...fuleli...içeri kat ediyor...son vuruşları baros gibimi değil...ama kötümü diyemeyiz...

bakicim...bu saydıklarıma itirazın varmı...yoksa kanat adamı özellikleri değilmi...

bence sen sene başı bi kaç maç kanat oynayan pinoyu referans alıyosun..bu adam bildiğin kanat oyuncusu

Haklısınız, demezdim tabi ki. Gönül isterki Ersan-Selçuk veya Hamit'ten birini alalım. Ama alamıyorsak, belli bir planlama yapmak lazım.

ersan için öncelik bjk de olduğunu adanaspor başkanı açıkladı

selçuk..ts 20 küsür senenin üstüne şampyonluğa giderken takım brakmaz

hamit...malum

inler çok para...

çözüm zor..ondan volkan olayına hayırrrrr nayynnnn yanlış düşünüyosun felan diyemiyorum...

ama yönetim kendi düştü bu duruma kendi temizlesin...

ama şuda malesef bi realtie

volkanın pasaportunda tr yazmasa idi..şukadar para ve oyuncu verip alalımda pinoyu keselim kimse demedi..en azından biçoğumuz...

neyse yönetim pisliğini temizlesin bakalım..volkan alınır pino etkisi yaratmaz yada malum bölgelere çözüm üretilmezse zaten acımıyordum ama polata zerre acımam daha

Sağ açıkta 2-3 maç dışında oynatamadık ki adamı.Ayrıca hücum oyuncularımız geneli kötü olduğundan iyi performans verememesi normaldir, besleyebileceği bir adam dahi yok. Adam kendi söylüyor ben kanat oyuncusuyum ama iyi bir alternatif oldu ilerisi için.

Pino'yu koymak için G.Zan, Ayhan-Sarp-Barış veya M.Batdal'ı koymak gerek. O da takımı 1-2 kademe aşağıya götürür. Transfer desen alınabilecek kaliteli Türk oyuncu yok. Pino rotasyon içinde zaten şans bulur, ki ben çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum aşağı yukarı Volkan ile aynı kalitedeler.. G.Saray gibi bir takımın kulübesinden de iyi oyuncular gelmesi lazım.

Volkan ve Pino arasında en az iki gömlek kalite farkı var. Pino'da eksik olan son vuruş. Burada pas tercihini düşünmediğinden olsa gerek, oyun zekası gelişmemiş yorumları yapılıyor. Ben tam aksini düşünüyorum. Pino, direk sonuca etki eden bir oyun anlayışına sahip. Futbol sonuç odaklı bir spor olduğuna göre, önemli olan skoru almak.

Volkan'ın en önemli özelliği süratli olması. Ama buna rağmen bloklar arası mesafe kısa tutulunca bu etkinliğini de yitiriyor. Oysa Pino, kademeli defans uygulayan rakiplere karşı bile etkinlik sağlayabilen, rakibi yıpratabilen bir oyuncu. Volkan'ın dripling halinde iken ezbere oynayan ve oyundan kopan bir yapısı var. Zira topla katederken oyunu değil topu takip eden bir oyuncu.

Volkan'ı beğenen arkadaşlar olabilir, ben de kalitesiz bir oyuncu demiyorum ama Antep'li Olcan, İBB'li Gökhan hatta GB'li Hurşut'dan daha etkili bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Artı Pino rotasyona alabileceğin bir oyuncu değil. Motivasyonu çok yüksek bir oyuncuyu kulübede oturtamazsın. Yoksa Monaco'da yaşadığı sıkıntıların aynısını burada da yaşar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt