# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

Volkan şen Ardadan sonra ligin en iyi kanat oyuncusudur.Keşke gelse.Arda ve Volkan süper olur kanatlarda.Şu Hücüm hattı türkiyenin tartışmasız en iyisi olur.Volkan,Arda,Elmander,baros.Orda sahada Cambiasso yada lucho alınırsa,yanında Selcuk olacak zaten, bu takım 80 puandan az almaz.Kalede Muslera süper.Servette Terim hocanın gelişiyle bence 2008 de performansına dönecektir.Ujfalusi de çok tecrübeli bir adam basarılı olacaktır.Tek sorun sol bek gibi gözüküyor.Ondada çağlar oynamalı Balta çok kötü bir oyuncu.Yedeklerde Kazım,Culio,Yekta alınırsa Sercan olur.Bence hiç karamsarlıga gerek yok 2 3 takvıyeyle kadro çok derin ve kaliteli olur.

Şu anda türkiyenin yerli en iyi sağ açığı kazım ile birlikte,ikisi iyi gider sağ tarafa.

Kesinlikle alınmalı.Eğer dedikleri gibi laubali bir adamsa Fatih hoca düzeltir onu.1 sezon boyunca Kazımla idare edemeyiz.Zaten disiplinsiz adam.Her maçta kırmızı yemesi büyük ihtimal.Ben kazıma hiç güvenmiyorum

İbrahim Yazıcı

"VOLKAN İLE GALATASARAY İLGİLENİYOR"

Galatasaray'ın Volkan Şen için resmi bir teklifte bulunmadığını söyleyen başkan Yazıcı, "Resmiye yakın ilgilendiklerini biliyorum. Burada kulübün menfaatleri söz konusu, kulübün menfaatleri doğrultusunda cazip bir şey olursa olur. Onun dışında bizim ortaya çıkardığımız satılık bir oyuncumuz yok"

Olası bir yabancı sol bek transferine neden olacağı için Volkan Şen şahane olur takıma..

İyi bir sol bekle Arda nın performansını katlayabilecek olması da işin cabası..

Pino'nun kalmasını tercih ederim.

Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti

Galatasaray Volkan Şen için Timsah’a son teklifini yaptı: 4 milyon 800 bin Euro…

Sarı kırmızılı yönetim, daha önce Bursaspor’a 4 milyon Euro artı Musa Çağıran’ı önermiş, ancak Bursaspor 5 milyon Euro artı sağ açık Aydın Yılmaz’ı istemişti. Çetin pazarlıklar sonucu, Galatasaray, futbolcu vermek yerine fiyatı 4 milyon 800 bin Euro’ya çıkarınca bu transfer bitme aşamasına geldi. 24 yaşındaki sağ açığın gitmesinin an meselesi olduğu, hatta Aslan ile prensipte anlaşan Volkan’ın 17 numaralı formayı seçtiği öğrenildi.

Bursa Gerçek Gazetesi

Cevap: Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti

17 uyfalusinin bursa gercek gazetsi

Oha, forma numarasına kadar anlaşmışız:SS:

A7 gitsin 7 yi alsın :o

17 numarayı kesinlikle vermemeliyiz. Bu yüzden gelmesin volkan falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt