Üye Görüşü Volkan Şen'i Alalım

anked

• SATO hakli

Oy: 7 17,1%
  • SATO yaniliyor

Oy: 34 82,9%

• Kullanılan toplam oy
    41
Yakıştıramadım sana bunu Sato.

I am the one who knocks!

Gelir, 1-2 mac göz boyar sonra sisirilir. Buda havalanir ve bi b.k oynamaz bknz: Selcuk, Burak, Yekta, Olcan vs
Türk topcudan birsey olmaz. Anadolu'dan tooculara dokunmamaliyiz, cöpler artar sadece. Zaten elimizdeki nerdeyse bütün yerliler yeteneksiz ve kalitesiz.

Buyuk takim topcusu asla degil, Bursa onun maksimum seviyesi, kesinlikle aptallik olur. Sercan Yildirim, Yigit Gokoglan listesine girer bizde.

Olcan konusunda haklı, sağa sola koşmaktan başka bir şey yaptığı yok. Ama Volkan Şen in de aynısı olacağını düşünüyorum.

yetenekli ve min 75 dk efor sarfediyor her mac.

whats the probl

Terim zamanında çok kovaladı satmadilar bize ayni paraya TS aldi

Ha Yasin Oztekin yerine Volkan alinsaydi daha iyi olabilirdi, ama oyle olmadi. Simdi bunun icin kesin 4-5 milyon euro isterler, o paranin oyuncusu asla ve asla degil. Ayrica mental problemsleri de var, profesyonellik seviyesi cok iyi degil. Fazla duygusal.

Gs düşmanı bir topçuya benden pas.

bende begenirim,hatta gecen gün transfer önerileri bölümünde de yazmıstım,bilal ile volkan yerli anlamda yapılabilecek hamleler diye

o zamanda cöp les felan demislerdi cok bilmisler

sezon basından beri bende gayet iyi takip ediyorum,bursayı tasıyan adamlardan biri,27 yasında henüz,adam eksiltiyor,gayet süratli,akıllı isler yapıyor

sivas macında harikulade bir golü vardır,bu golü atacak türk topcu sayısı bir elin 2 parmagını gecmez

https://www.youtube.com/watch?v=u02SzdJksUo

vaktiyle baytar o kadar katki verdiyse w'sen daha fazlasini verir tbf, oynadigi tob ortada

çok ıyı futbolcu ama yenı bır amrabat vakası olur.acık alan bulursa çok ıyı ışler yapar.Ama bıze karsı oynayan takımlar defansıf oynayıp açık alan bırakmadıgı ıçın bence basarısız olur.

Geri
Üst Alt