Üye Görüşü Volkan Şen'i Alalım

anked

• SATO hakli

Oy: 7 17,1%
  • SATO yaniliyor

Oy: 34 82,9%

• Kullanılan toplam oy
    41
nesini begenmedginizi izah edecek olan var mi ? benim gordugum 5 kisinin arasindan top cikario ,topuk paslari verio vb sutlari guzel kendisi gayet seri ve min 75 dk efor sarfediyor her mac.

whats the probl

Bknz. Yasin öztekin..Erciyeste Messi gibiydi bizde top süremiyor ..Volkanla Yasinin durumları çok benzer..2'si de Anadoluda parladı sonra Trabzoa gitti söndü sonra Anadoluda tekrar parladı Yasin bize geldi durumu ortada..Volkanın olacağı da o.Olcan gibi adam bu hallerdeyse Volkanı düşünemiyorum

Elimizde Volkan'dan 10 kat potansiyelli Bruma ve daha istikrarlı bir Olcan var ama ikisinden de maksimumu geçtim minimum bile verim alamıyoruz. Volkan bize maksimum haliyle gelse yine oynayamayacak çünkü futbolcu geliştirip başarılı olan bir teknik direktörle çalışmıyoruz. Tek gayesi dördüncü yıldız olduğu için tamamen sonuç odaklı bir düşünce var. Doğrudur yanlıştır tartışılır. Ancak sen böyle oyuncular istiyorsan bize lazım olan Volkan değil Şenol Güneş. Şenol Güneş gelsin sırf Bruma'yı izlemek için Galatasaray'ı takip eden yabancılar çıkar ben bundan eminim.

geldiginden beri oynadigi 200 dk icerisinde tribune yaptigi 2 orta haricinde bir katkisi oldu da biz mi gormedik
mesela hatırladığım Sivas maçında 1 asist ve 1 penaltı yaptırıp galibiyeti getirdi. Onun haricinde bireysel olarak olcan yeteneksiz bir oyuncu değil. beklenen performansı verememesinde en önemli faktör prandelli'nin takımı saçma sapan sistemler ve kadrolar ile sahaya sürmesi. adam akıllı bruma-sneijder-olcan hattı ile sahaya çıkaramadı takımı kaç aydır. Böyle bir kadro kursa hem takımın performansı artacak hem de Bireysel olarak daha iyi gözükecek oyuncular

ya adan der ki immobileyi alalım, ozan tufanı, serdar azizi alalaım, draxleri alalım, campell i alalım vs. volkan şen nedir yahu. whole head is this ?

Volkan beynini kullandığı zaman bana göre Töre ile birlikte en iyi yerli kanat oyuncusu. Ama işte o beynini 5 maç kullanıp, sonraki 15 maç nadasa bıraktığı için dönüp dolaşıp Bursa'da buluyor kendini. Yine de tespit doğru, Volkan bu sezonun en formda oyuncularından şu ana kadar.

İyi değil. Bir Brezilya maçında yüzünü gördük diye konu açılmasına gerek yok :D direk iyi değil adam. Güçsüz, ne çalım var, ne pas. Olcan çok daha iyi bundan

İyi değil. Bir Brezilya maçında yüzünü gördük diye konu açılmasına gerek yok :D direk iyi değil adam. Güçsüz, ne çalım var, ne pas. Olcan çok daha iyi bundan
Vallah ben hiç beğenmem Volkanı ama çalım yok mu? :D

Sen hiç izlememişsin Volkanı herhalde. Adamın en iyi özelliği kolay adam geçmesi, sen de gelip çalım yok diyorsun. Enteresan gerçekten.

I am the one who knocks!

Dzemailiyi sol acik oynatan kanat düşmanı bir tdmiz varken niye kanat oneriyorsunuz ki? On libero verin pdeli abime.

Yine başladı iki maçta boş alanda sprint atıp göze batan yerli oyuncuları kadroya doldurma hevesliler.

Amrabat, olcan,yiğit, tarık, veysel den filan hiç mi ders almadınız?
Ülke içinde GALATASARAY' ımıza yakışan bir tane topçu yok bunu kafanıza sokun artık.
Yandaş ve yalaka kulüpleri zengin etme düşüncesinde n vazgeçin

Istikrarsiz oyuncu bu, bir mac iyi oynar 2-3 mac berbat. Cekilmez.

Burak'a edilen küfür buna yapılsın ağlayıp çıkar gider, gerek yok.

volkan şeni göze batmasının tek sebebi şenol güneştir.adam çöp oyuncuyu bile iyi topçu dedirtiyor :) bize burak yılmazı iyi kakaladı böle :D

Şenol güneş hocami alalım o zaman.

Katılmıyorum beis. Rezil topçudur Volkan.

Geri
Üst Alt