Üye Görüşü Volkan Şen'i Alalım

anked

• SATO hakli

Oy: 7 17,1%
  • SATO yaniliyor

Oy: 34 82,9%

• Kullanılan toplam oy
    41
tam bir cöp. sadece bizim les ligde kiymete bindi. yasinden gram farki yok bunun.

tam bir cöp. sadece bizim les ligde kiymete bindi. yasinden gram farki yok bunun.

o yüzden diyorum ya, nekadar yabanci ülkede oynayan adam varsa, oynat. Cünkü adamlar kaliteli liglerde oynuyorlar. Nuri olsun, Toprak Olsun, Yunus olsun, ama oynamayan arda oynuyor, bu ne bicim mantik terim efendi

Burağın kanat versiyonu bu herif. Ne oyun zekası var ne teknik. Hırs ayağına faul yapmaktan ağız dalaşına girmekten başka bişey bilmiyor. Yasininin 1 tık üstü sadece. Tek bildikleri bunun gibilerin 30 metre açık alanda teke tek yakalayım rakibi topa vurup depar atıyım. Nah attırırlar sana o deparı bu seviyede git Mersine karşı yap o hareketlerini

bu yil 4 ila 5 macini izlemisim arkadaslar ve derim ki = katiyetle oyle acik alan yok anadolu takimi tobcusu vb sifatlarini hakedecek bir element degil. allah adina volkan sen iyi tobcu

elbed burak yilmaz denen transparansever bursa sokaklarinda ferrarisiyle gezmeye sicak bakmayacagi und galatasaray'dan cukkaladigi parayi ilelebed baska yerde ic edemeyecegi icin haliyle digger bir kac is gormez tobcuyu paket edelim w'SHEN maclar adina! olcan adin, y'oztekin, veysel sari vb gibi

what do u say?

yapma sato yapma

Geçen sezon FB'nin Topal'la birlikte en iyi futbolcusuydu.

Aksini iddia eden hayal aleminde yaşıyordur.

Iyi futbolcu olsa bile ( ki degil) istemem, jest ve mimikleri bu kadar itici baska bir insan gormedim.

Gerizekali'nin teki.

Bizim Yasin den bile daha beyinsiz bir futbolcu, düsünün yani.

bizim ligin seviyesi hakkaten cok kötü bugun bunu iyice anlamış olduk

Gerizekali'nin teki.

Bizim Yasin den bile daha beyinsiz bir futbolcu, düsünün yani.

Ülke tarihinin en gerizekalı kanat oyuncuları aynı döneme denk gelmiş. Şen, Yasin, Olcay, Töre.
Neyseki Emre Mor çıktı piyasaya, ortalamayı yükseltti.

salak bi herif ama yetenekli bunu inkar etmek HOT TAKE'in allahi olur

Bunu söylemek gerçekten çok şaşıtırcı benim için fakat,Yasin bile bu maldan daha zeki.Beyin yerine saman var adamın kafatasında.

Uğur bu gol akıllı olduğunu değil, bir miktar yeteneği olduğunu gösterir. Burada bile dışarıdaki adama çıkartması gerek topu esasında..

Bu yorumuna katılıyorum.

Bu sene Fener'in hücumdaki en iyi oyuncusuydu.Yetenekli iyi bir hamle oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

Bu yorumuna katılıyorum.

Bu sene Fener'in hücumdaki en iyi oyuncusuydu.Yetenekli iyi bir hamle oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

Anadolu takımlarına karşı oyun 0-0 giderken, ev sahibiyken 60'ta falan oyuna sokarsan belki bir şeyler yapabilir. O da bazen. Ama benim kesinlikle kadroda yer vermeyeceğim bir adam. Kafası çalışmayan adama tahammülüm yok :red: Olcay bile şu adamdan daha sempatik geliyor şu anda.

Bence gayet iyi futbolcu kendisi, ligimiz için yeterli ben isterim şahsen.

Çöp değil yetenekli ama kontrol etmede sıkıntısı var.

Geri
Üst Alt