"Volkan Şen'in Bursaspor'da kariyeri bitmiştir"

Cevap: "Volkan Şen'in Bursaspor'da kariyeri bitmiştir"

Bu iş ciddi mi ? :D

Barış+Mustafa+Aykut+Aydın+1m euro.Mükkemmel transfer olur,volkanın gelmesine değilde bu 4 ünün gitmesine sevinirim.

Normal şartlarda Volkan'ın fiyatı tek başına en fazla 3 eder ama bu adamlardan kurtulacaksak eğer + 6 milyon euro bile verebiliriz.

bursanın şampiyonluğunda asıl etkili olan 3-4 adamdan biri ama bu sezon inanılmaz kötü..

tabi bu sene kötü olmasını oyuncunun kötülüğüne değil performans düşüklüğüne bağlıyorum ve gündemimizde gerçekten var ise fazlasıyla istiyorum bu transferi,inşallah açıklarlar..

daha bitmemiş demekki :D

Rotasyonda is yapar

( bkz: bundan sonra ocakta yoksun )

Bu konu niye hortladı gene ? Böyle bir açıklamanın varlığı bile şüpheli, tribündergi dışında hiçbiryerde okumadım.

Arda Turan: Aydın Yılmaza 6 ay şans verilse çok iyi yerlere gelicek. Ben aydının daha iyi olacağını düşünüyorum volkandan.

Arda Turan: Aydın Yılmaza 6 ay şans verilse çok iyi yerlere gelicek. Ben aydının daha iyi olacağını düşünüyorum volkandan.

kaç 6 ay şans verildi bu arkadaşa.. valla ben artık büyük yerden torpili filan var diye düşünmeye başladım.. adam süreklimi geriye doğru gider.. hiçmi kendini geliştiremez ? bu kadarmı gamsız olur...

Geri
Üst Alt