Volkan Stadı Terk Etti!

FT de demek ki emir kulu olmuş. Aysal boşuna dememiş eleman diye. Adam eleman olmaya ne kadar meğilliymiş. Hatta Volkan'ın bile elemanı olmuş.
Sen koca milli takım hocasısın. Ve adam gidiyorum diyor sen ona dur diyemiyorsun.

1610829_10152797562884020_4266407938998957998_n.jpg

an itibariyle volkan

Bu filmin devamı Saraçoğlu'nda ki ilk maçta çekilir. Demedi demeyin :D

imPARA
tor bakalım bir sonraki maça çağıracak mı bu adamı ne kadar karakterli bir teknik direktörmüş
göreceğiz

Yalaka terim formayı giymek istemeyen bir daha milli forma giyemeyecek diyordu bakalım şimdi ne yapacak iki karaktersiz başbaşa.

Abi mesajlarini begenerek okuyorum ve "likeliyorum" :)

Ama o ilk fotograf bariz sekilde photoshop

Eyvallah. Sağolasın. Zaten ait olduğu yer yazıyor üstünde. Doğrudur olabilir. Ama bu yapmadıkları anlamına gelmez sanırım ;)

EDİT: Bu mu bahsettiğin resim:

VVVVVVV_1.jpg

Son düzenleme:
Futbolcusuna söz geçiremeyen ft bizi averaj takımı yapmak için yılda 3 milyon euro alıyor. Bu millet de koyun gibi izliyor.

Eyvallah. Sağolasın. Zaten ait olduğu yer yazıyor üstünde. Doğrudur olabilir. Ama bu yapmadıkları anlamına gelmez sanırım ;)

EDİT: Bu mu bahsettiğin resim:

VVVVVVV_1.jpg

Kesinlikle abi, yaptiklarina eminim! O elimde muz vardi salladim hikayelerine zerre kadar inanmiyorum...

Evet o fotograf photoshop, Eboue sonradan eklenmis. Fotograf in orijinalini bulmaya calisayim

Bakalım kaç maç ceza alacak?

Kesinlikle abi, yaptiklarina eminim! O elimde muz vardi salladim hikayelerine zerre kadar inanmiyorum...

Evet o fotograf photoshop, Eboue sonradan eklenmis. Fotograf in orijinalini bulmaya calisayim

Bence Eboue'li si doğru... Eboue'siz varsa kanımca asıl şop odur. Tabi şahsi fikrim ;)

fenerbahce-turk-telekom-tribunu-muz-futbolcular-sahada-taraftar.jpg

Son düzenleme:
Bence Eboue'li si doğru... Eboue'siz varsa kanımca asıl şop odur. Tabi şahsi fikrim ;)

Eboue siz fotografi bulmaya calistim, bulamadim.

Teknik detaylara girmeden (cünkü bu isin erbabi degilim, daha bilgili biri anlatsa daha faydali olur hepimiz icin), sadece o muz u tutan hayvan in bakis acisini inceleyecek olursak, eboue ye dogru degil, eboue nin soluna dogru baktigi acikcana görülüyor.

Neyse konuyu dagitmayayim.

Burda Volkan ayisinini konusalim, birdaha milli formayi giymemeli, Terim Toprak ve Calhanoglu yu almadigi gibi gereksiz ayiyi almamayi becerecek mi?

Kanunlar isleyecek mi? 2 ay ile 1 yil futboldan men edilecek mi?

Melih sen ne kadar şrfsz bir insansın be.
Ulan sanki Volkan ilk kez yapıyor bu tip şeyleri.
Sanki tanımıyorsun. Sanki bilmiyorsun o karaktersizi.Hala taraftara saydırıyorsun.
Lafa gelince Atatürkçü lafa gelince vatansever lafa gelince profesyonel olanlar işine gelmeyince kaçıp gidiyor sen ondan da bahsetsene.
Sanada mı tehdit var. Yoksa Aziz baban seni de mi yemliyor. Topunuzun Allah belasını versin

Evet TFF. Hadi bakalım top sende...

B2lkPo5IcAAr8uV.jpg
TFF göreve. ..

Ayu yolunu şaşırmış normaldir.Bırakıp gitmesi onların her yaptığı ayıp bu ülkede sıradan birşeymiş gibi karşılanır oldu.

Vatan haini karaktersiz herif,

Ggnin sakatlanması ,ayının stadı terk etmesi ;ikisi de bilerek yapılan bir durum.Yakında çıkar neden yaptıkları

Geri
Üst Alt