Volkan'dan Melo'ya Sen Bittin İşareti

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Volkan, Melo'ya eliyle "Sen bittin" işareti yaptıktan sonra elini cinsel organına götürdü.

810860ee0d2ac16f6644d772339483d3_k.jpg

https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

ben bülent korkmaz gibi kaptan istiyorum sahada bunun gibi serefsizlere agzinin payini vercek selcuk gibi suya sabuna dokunmayan birini degil bu takimda hirs arkadaslik kalmamis

ben bülent korkmaz gibi kaptan istiyorum sahada bunun gibi serefsizlere agzinin payini vercek selcuk gibi suya sabuna dokunmayan birini degil bu takimda hirs arkadaslik kalmamis

Bütün olayın özeti budur aslında.

Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, SAbri gibi 'hırslı ve forma için canını dişine takan yerli oyuncu'

bunları hakeden yönetim işte melonun etrafına adam gibi kaliteli adam almayan koskoca yazda çöpleri bile gönderemeyen yazıklar olsun

bu neyine güveniyor. fiziginemi. sneijder bunu tokatladi bir halt yiyemedi. hirbo.

görüntülerden ceza bekliyoruz.

Ne cezasından bahsediyorsun bilader ? Volkan dün neler yaptı sayalım...

-Rakibin sırtına atlayıp ardından üstüne saldırdı.

-Aynı rakibine "bittin sen" işareti yapıp cinsel organını tuttu (konuda bahsedildiği gibi)

-Maç sonrası yine aynı rakip futbolcuya "sokak köpeği" benzetmesi yaparak, "belediye temizlemezse ben temizlerim" diyerek tehdit etti.

Melo bunların çeyreğini yapsa 8 maç ceza alırdı... Volkan'ın hakkı minimum 6 ay sahalardan men. Ama gel gör ki, verilecek ceza taş çatlasa 2 maç olur. O da mecburiyetten... :)

Beyler, Volkan'ın onun bunun evladı olduğu belli, ne bekliyordunuz kendisinden? Sıkıntı Volkan'da değil, bizde. Biz bu kadar rezil durumda olursak hep bu tip durumlara maruz kalırız, delirir dururuz.

-Aynı rakibine "bittin sen" işareti yapıp cinsel organını tuttu (konuda bahsedildiği gibi)

-Maç sonrası yine aynı rakip futbolcuya "sokak köpeği" benzetmesi yaparak, "belediye temizlemezse ben temizlerim" diyerek tehdit etti.

Melo bunların çeyreğini yapsa 8 maç ceza alırdı... Volkan'ın hakkı minimum 6 ay sahalardan men. Ama gel gör ki, verilecek ceza taş çatlasa 2 maç olur. O da mecburiyetten... :)

melo tükürmedigi halde ceza aldi. hala o amipoglu niye sari verdi meloya çözemedim.

volkan bunları yaparken Melo nasıl sabretti hala hayret ediyorum volkana ayı demek gerçekten hayvanlara hakeret olur insan deyil bu adam onun bunun çocucugu

Sanırım ironiyi anlamamışsınız. :)

Geri
Üst Alt