Volkan'dan Melo'ya Sen Bittin İşareti

Futbolcunun sırtına zıpladığı halde kırmızı kart gösterilmedi..Ben böyle aşağılık bir yönetim görmedim..Ama yönetimden hala tık yok...

ayının(volkanın) kardeşi basketçiymiş daha yeni öğrendim hemde fenevde oynuyormuş şimdi adı hakan demirel top elinde olan volkanın kardeşi

hakan_demirel.jpg

Eğer yönetim bugün açıklama yapıp volkana en az 6 ay ceza istemezse......

Edep yerini tuttu

Küfürlü tezahurat yaptırdı

Rakibine köpek diyip zehirlenmesini istedi

Ünal aysal delikanlı olsun biraz öyle maçtan kaçmakla tepki olmaz, basın toplantısı yapsın volkana en az 6 ay ceza istiyoruz eğer verilmezse bizim futbolcularımızda aynısını yapacak desin.

Açıkcası maçı izlerken de ben şaştım kaldım. Suarez'in ısırması ne kadar anormal ve insana tuhaf geliyorsa, Ayı Volkan'ın kurtarışı sonrası Melo'nun üzerine atlayıp saldırması o kadar normal.

Böyle bir şeyi dünyanın başka yerinde göremezsiniz. Böyle bir adam hala rahat rahat dolaşıyor.

Ne yönetimden ne oyunculardan tek bir ses çıkmadı. Şükrü Bey basit bir cevap verdi, cevap dahi sayılmaz. İş yine Trabzonspor'a kaldı.

her zamanki gibi en büyük özelliği olan KARAKTERSİZLİĞİNİ göstermeye devam ediyor şaşırmadım...

Volkan maymunu O.cocuklugununda bi siniri vardir.Eminim tarih, senin gibi assagalik O.cocugu gormemistir.

Bazen düşünüyorum en çok Volkan'dan mı Emre'den mi yoksa Caner'den mi nefret ediyorum diye. Kararsız kalıp hepsine küfür ediyorum.

volkan sana küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür

O kadar insan Volkan gibi bir assagilik yuzunden sinir krizleri geciriyor.ALLAH'IM Sen bunlara belasini hep verdin ama yine adam olamadilar.İnaniyorum RABBİM Bu assagiliga oyle bir tokat vuracak ki bizde seyredecegiz.Hic merak etmeyin renkdaslarim.

Geri
Üst Alt