Volkan'dan Melo'ya Sen Bittin İşareti

gündeme dahi gelmez . Volkan eliyle göstermiş , soyunma odasında belediye köpekleri temizle demiş devlet bu şikecileri korudukca şikeciler boyle bu ligde istedikleri gibi davranırsa hiç bi halt olmaz

once takim arkadaslari sahip cikacak sonra yonetim ama nerdeeee..kimse ceza gelir diye kendini kandirmasin bize ne ceza verecekler biz onu dusunelim sahamizi kapatirlarmi?

Lanet olsun boyle sisteme.

Haber siteleri volkan sevinirken melo ona dogru yaklasarak olay cikarmaya calisti diyo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya ben bu Volkan'a küfredeceğim herhangi bir konuda.Kaç gün cezası var küfürün?

Melo kendini iyi tuttu. Ben dalacak zann etdim. Ama gelicek maç bir yolla çakacak belli oldu.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan assagiligi öldüğün zaman Fatiha yerine küfür duyacaksin.Hicbir zaman Suleyman Seba gibi anilamayacaksin.Futbolu biraktiginda şikeci diye anilacaksin.Yolda yururken insanlar sana saldiracak.Ve hep dislanacaksin.Sonra tepkilerden usanip kendini sorguladiginda "ben ne O.cocuguymusum"diyeceksin ama is isten gecmis olacak.Kimileri yaptiklariyla Efsanedir kimileride senin gibi Sempanzedir.

Engin'in 11 maçlık cezasından sonra bu şeref yoksunu ceza almazsa ....................................................

Federasyon yeter Artik! Bunlarin şike tapelerini okurken bile midem bulaniyor.Ve bu şikecileri akliyorsun.Yapilan pisliklere ceza vermiyorsun ve sonra "Fair play"den bahsediyorsun.Bugun bu volkan pisligi bu hareketleri yapma cesaretini kendinde buluyorsa bunun sebebi Federasyondur.Eger Volkana ceza vermiyceksen Cezasini 6.haftada biz keseriz.Adaletin bittigi yerde Anarsi baslar!!!

Bu konuya yonetim el atmazsa hemen istifa etsin! Ünal aysalı herzaman destekleyen biriyim fakat galatasaraylılık daha önce gelir

Anasinin damina kodugumun camiasi....bir camianin hepsi mi hötoglani olur ya arkadas?

Dünyadaki bütün hayat kadınları bir araya gelse diye başlayan cümle varya üzerine tam oturuyo

ben bülent korkmaz gibi kaptan istiyorum sahada bunun gibi serefsizlere agzinin payini vercek selcuk gibi suya sabuna dokunmayan birini degil bu takimda hirs arkadaslik kalmamis

Ayı Melo'ya dalarken Melo'ya sahip çıkmayan Galatasaray'ın kaptanı olamaz! Kadınlar bile daha hırslı futbol oynuyor, daha çok birbirine sahip çıkıyor!

Yeter artik kim ne yapiyorsa yapsin! Yönetim mi basvurur Melo mu basvurur bilmem ama bu olay böyle gecistirilemez.

Bütün yaptiklarinin cezasi alsin degilse bu isin sonu kötüye gidiyor.

Sahsi hayatima bile zarar veriyor bu pislik ayi! Daha az önce babamin önünde küfür ve beddua ettim buna. Babamin önünde hic yapmadigim bir sey ama haberlerde görünce dayanamadim. Babam cok sasirdi bu duruma. Ögüt verdi, beddua dönüp dolasir sana gelmesinden korkarim diye, küfür bizlere yakismiyor, Allah'a havale et dedi.

FUTBOLDAN SOGUTTUNUZ BE AMK!!!!!!! Hicimdeki futbol ask i, öfke ve sinir e dönüstü! Tskler tff, sikespor, ayi, aysal yönetim i!!

5 maç ceza alır formalite icabı aziz gider tüpçüye ne yapıyon lan sen der tüpçü cezayi 2 indirir

Geri
Üst Alt