Volkan'dan Terim'e Flaş Gönderme!

Bizde Galatasaray taraftariyiz, bizde bu adama antipati duyuyoruz, ama bedeninden cikip, baska perspektiften yorum üretebilmeyi severim.

Volkan´in yaptigi firsatcilik olabilir, ama kulüpcülük degil... Ben Volkan´in küfürden motive oldugunu bile düsünüyorum... Rakip olarak gördügü taraftar, küfür edince...

Nefret nedir ? Burak´da küfür yiyordu bir ara tüm stadlarda... Neden ? "Sözde emek hirsizi" diye... Adama bicak firlatip, öldürüyorlardi nerdeyse... Bu nefretler saglikli degil.

Ben sana diyorum ki futbolcular hakkında söylediklerinin hepsine katılıyorum ama Volkan'ı diğerleriyle aynı yere koymuyorum. Hala demek istediğimi anlayamadın ve anlaşamayacağız zaten. O yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok. Daha önce de söylediğim gibi bu ayının Milli Takım'a çağrılmayacağını düşünüyorum, çağrılırsa da benim için Milli Takım'ın maçlarının diğer takımların maçlarından bir farkı olmayacak.

Ben sana diyorum ki futbolcular hakkında söylediklerinin hepsine katılıyorum ama Volkan'ı diğerleriyle aynı yere koymuyorum. Hala demek istediğimi anlayamadın ve anlaşamayacağız zaten. O yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok. Daha önce de söylediğim gibi bu ayının Milli Takım'a çağrılmayacağını düşünüyorum, çağrılırsa da benim için Milli Takım'ın maçlarının diğer takımların maçlarından bir farkı olmayacak.

Bende sana bunun sebebini söylüyorum. Söz konusu tek Volkan´da degil, Emre´ye de yapildi. Ki Emre hep ayni Emre´ydi, o güne kadar en az 10 yil milli formayi giydi. Ben daha önce, milli maclarda, rakip taraftarlarin küfür ettigini görmedim... Bazen igneyi, kendimize de batirmak lazim
Milli takimi izlemen, yada izlememen senin tercihin. Ama eger Volkan icin izlemiyeceksen, farkinda olmadan Volkan´i cok büyük bir podeste cikardigini bilmen lazim.

Yarin bir oyuncumuza fener taraftari takacak, onlar da aynisini yapacaklar. Bu filmin sonu bitmez.

Bende sana bunun sebebini söylüyorum. Söz konusu tek Volkan´da degil, Emre´ye de yapildi. Ki Emre hep ayni Emre´ydi, o güne kadar en az 10 yil milli formayi giydi. Ben daha önce, milli maclarda, rakip taraftarlarin küfür ettigini görmedim... Bazen igneyi, kendimize de batirmak lazim
Milli takimi izlemen, yada izlememen senin tercihin. Ama eger Volkan icin izlemiyeceksen, farkinda olmadan Volkan´i cok büyük bir podeste cikardigini bilmen lazim.

Yarin bir oyuncumuza fener taraftari takacak, onlar da aynisini yapacaklar. Bu filmin sonu bitmez.

Melo bizim Milli Takım'da oynasa ve Fenerliler tarafından Kadıköy'de küfüre maruz kalsa ağzımı açıp tek laf etmem. Giydiğin forma senin karakterini değiştirmiyor. Ben Melo'yu Galatasaraylı olarak severim ama bir Fenerlinin sevmesini beklemem. Örneği yabancı bir futbolcu üzerinden verme sebebim Volkan seviyesinde bir yerli futbolcu hatırlamamam bu arada.

Melo bizim Milli Takım'da oynasa ve Fenerliler tarafından Kadıköy'de küfüre maruz kalsa ağzımı açıp tek laf etmem. Giydiğin forma senin karakterini değiştirmiyor. Ben Melo'yu Galatasaraylı olarak severim ama bir Fenerlinin sevmesini beklemem. Örneği yabancı bir futbolcu üzerinden verme sebebim Volkan seviyesinde bir yerli futbolcu hatırlamamam bu arada.

Kimse zaten sev yada sevme demiyor. Iste ayni o "Galatasaray´li" olarak, "Fenerli" olarak konulari, Milli takima yansitmayalim diyorum. Diyorum ki, yarin daha ciddi bir boyuta varip, basimiza daha da agiritmasin. Yoksa isimiz, is.

Var Volkan, gibi, senin avatarindaki o masum masum, efendi efendi gülümseyen cocuk. :asd22:

Kimse zaten sev yada sevme demiyor. Iste ayni o "Galatasaray´li" olarak, "Fenerli" olarak konulari, Milli takima yansitmayalim diyorum. Diyorum ki, yarin daha ciddi bir boyuta varip, basimiza daha da agiritmasin. Yoksa isimiz, is.

Var Volkan, gibi, senin avatarindaki o masum masum, efendi efendi gülümseyen cocuk. :asd22:

Ayrıca her şeyi geçelim sportif olarak da diğer Volkan'a büyük hakaret olur çağrılıp direk 11'e girmesi.

Ya nerde gönderme dalgamı geöiosunuz bizle beyler

Bu gerizekalı arkadaş acaba Fatih Terim'in kucağında olduğunun farkında değil mi? Kulüpte hiç mi hukukçu yok.

Başka ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye'deki yasalara göre yaptığı şey suçtu. Hala da car car konuşuyor, Aziz babasının keyfini hoş ediyor.

Ayrıca her şeyi geçelim sportif olarak da diğer Volkan'a büyük hakaret olur çağrılıp direk 11'e girmesi.

Adam var iki yüzlü utanmaz bukalemun
Haysiyet fukarası yüz karası alemin
Adam var menfaate satar öz kardeşini

1922489187.jpg

Adam var arkadaşa kurban eder başını

hqdefault.jpg

:asd22:

Savunulacak hiç bir yanı yok bu şerefsiz ayının.

Dünyada Fenerliler dışında kimse sevmez kimse saygı göstermez buna.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Volkan saha icinde bir futbolcunun poposundan Muz da yigebilir. Bu önemli degil, Kulüp maclarinda cikarsin, zevk aliyorsan küfürünü de edersin ki, ediyoruz zaten her geldiginde. 90 dakika, ana avrat küfür yiyor her mac. Bu neden yetmiyor size ? Ama sen eger sana o kulüp maclari yetmez ise, ve sen Milli takimda kulüpcülük yapmaya baslarsan, ozaman haksiz duruma düsersin...

Volkan´in o macta yaptigi hareket yanlis olsada, bu konuda tepkili olmasinda hakli...

Sen nasil Volkan´i sevmiyorsan, senden rakiplerde Melo´yu sevmiyorlar. Bazi kulüp taraftarlari evine tehdit mektuplari bile gönderdiler, yani öyle bir nefret var. Simdi Melo milli takimda oynasa, ve onu sürekli ve "kendi taraftari" olmasi gereken bir güruh ona hakaret etmeye baslarsa sistematik bir bicimde, orada sorumlu Melo mu olur ? Simdi rakip taraftarin küfürü sinirini bozar, motive de edebilir, bunun ile yasaman lazim. Ama Volkan bile Milli maclarda, daha mac baslamadan, neden küfür yedigini bilmeyecek kadar da aptal degil. Sen kulüb takimindan biriktirdigin nefreti Milli maclara tasiyip, Milli oyuncuya küfür edemezsin.

Milli takim macinda, sen stada gidiyorsan, kulübülügü evde birakacaksin. Orada Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor olmamasi lazim. Ama eger sen kulüpcülügü Milli takimin üzerine cikarirsan, ozaman yanlisin icindesin demektir.

Volkan konusunu ayırırsak,ana fikre katılıyorum,son cümleye özellikle.

Adam var iki yüzlü utanmaz bukalemun
Haysiyet fukarası yüz karası alemin
Adam var menfaate satar öz kardeşini

1922489187.jpg

Adam var arkadaşa kurban eder başını

hqdefault.jpg

:asd22:

Ee bu adamın biz Fener'i yenince gökten kemik yağdı tarzı bir yorumu da vardı zaten. Dediğim nokta da bu işte benim için bu herifin yaptıkları büyük şeyler değilken Volkan'ın yaptıkları sorun. O yüzden diyorum benim için Volkan ayrı diğerleri ayrı. Sevmediğim futbolcu sayısı fazladır ama Volkan ayrı bir dünya.

Ee bu adamın biz Fener'i yenince gökten kemik yağdı tarzı bir yorumu da vardı zaten. Dediğim nokta da bu işte benim için bu herifin yaptıkları büyük şeyler değilken Volkan'ın yaptıkları sorun. O yüzden diyorum benim için Volkan ayrı diğerleri ayrı. Sevmediğim futbolcu sayısı fazladır ama Volkan ayrı bir dünya.

espri yaptim o konuda canim... Biliyorum Volkan nefretinin cok yüksek oldugunu... Ama kompleks haline getirmemek lazim. Okadar önemli bir insan degil Volkan dedigin o adam. Volkan´in hayatini dikte etmesine imkan verme güzel kardesim. Benden tavsiye...

Gülüp gecmek lazim, bu sadece bir oyun sonucta.

Istanbulda milli mac oynatmayarak bu sorun cozuldu, ben Ersunun 3-0 lik ukrayna macindan sonra Kadikoyde yuhlandigini da hatirlarim, Volkanin Arenadada , baska oyuncunun baska yerde de . Volkan asiri antipatik bir adam fakat bu konuyu gundemde tutup Volkanla beraber milli takimi da yipratan da medya, burada Volkana katiliyorum

Resmen haber devsirmek icin iki tarafi da kullaniyorlar. Belki medyanin isi bu ama bu tuzaga da dusmemek lazim, cagrilirsa cagrilir ama cagrilmayacagini zaten biliyoruz

Ayrica Volkan Terime gonderme filan yapamaz. En azindan aktif oyuncu iken yapamaz. Bu takimin son 13 maclik serisinde butun yuku Babacan cekti, ayrica da Volkan Demirel bir iyi bir kotu, hani harika bir hallerde olur da ,etigi metigi kenara birakirsin, oyle bir adam da degil, fenerlilerin cogu da cagrilmasina karsi, adamdan yaka silkmisler artik

Gereksiz sekilde isitiliyor bu konu

Türk medyasi cok bos, devamli suni gündem yaratma pesinde. Volkan hakli... Volkan´in söylediklerine de genel anlamda katiliyorum. Sürekli sürekli, suni bir sekilde Milli takim ve Volkan ile ilgili haber pompalaniyor...
Volkan gelir yada gelmez, cagrilir, yada cagrilmaz, bunun neden böyle gündem haline getirilir aklim almaz.

renktaş volkan küfür edenlere dava açtı ve dava hakimi 250 ye yakın kamera izledi ve küfüre dair hiç birşey bulamadı.volkan bizim sahada bakın burada bile kulüp fanatikligi yapıyolar milli takımı desteklemek için gelmediler demeye getirtdi ama kafasında kurdugu gibi gitmedi.tam bir soysuz ibne ayrıyetten bu antep trabzon kayseri eskişehir maçlarında her gün küfür yedi fener formasını çıkarıp gittimi yok bildigin Galatasaray seyircisini küçük duruma düşürmek tam çakal olmuş bunlar

Geri
Üst Alt