Volkan'ı Atamazdım Çünkü...

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
mustafakamilabitoglu_yeni_b.jpg

Galatasaraylı futbolcular, Süper Kupa maçının ardından Kamil Abitoğlu'na, Volkan'ı neden atmadığını sordu. İşte olay hakemin şaşırtan cevabı...

Detaylar GSC Portal'da...

Atamayacağını biliyorduk.Ama nedeninin bu kadar saçma olucağını beklemiyorduk :D

Demiştir veya dememiştir bilmem ama düşüncenin bu olduğu kesin.

Fenerbahçe'ye 4. yıldızı taktırırlar bu sene veya Beşiktaş'ı itelerler. Türkiye'de işler böyle yürüyor. Demirören federasyonunun elinden 4. yıldızı söke söke alacak kadar da güçlü de değiliz bu sezon,geçmişteki gibi.

Bu hakemlerin alayı mal lan. Çakır da dahil bunlara. Bir ülke de bir tane adam akıllı hakem olmaz mı

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından, PFDK'nın verdiği cezalara itiraz ederek, bu cezaların artırılmasını talep etti.

TFF Hukuk Kurulu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçında taraftarların sahaya yabancı madde atması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye verdiği cezaların artırılması için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Volkan ve İlhan Ekşioğlu için de bizzat başvurmuşlar

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından, PFDK'nın verdiği cezalara itiraz ederek, bu cezaların artırılmasını talep etti.

TFF Hukuk Kurulu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçında taraftarların sahaya yabancı madde atması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye verdiği cezaların artırılması için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Volkan ve İlhan Ekşioğlu için de bizzat başvurmuşlar

neden böyle bişey yapmışlar ki

hiç beklenmedik şeyler

Volkan yerine Muslera olsaydı, combo yaparak gösterirdi kırmızı kartı.

Bu herifin emeklilik yaşı gelip hala emekli olmamış olmasının sebebi de bu işte. Geçen sene de böyleydi, artık tamamen TFF'nin paralı köpeği oldu. Kazanmasını istedikleri takımın maçına veriyorlar bunu, o da güzelce eyyamını yapıyor, ekstradan parasını alıyor.

Senin gibi beyin fonksiyonları kısıtlı olan ve haysiyetten nasibini almamış hakem örnekleri varmış ki lisans verebilmişler. Utanmıyor da...

'atamazdım çünkü atsaydım beni evimden aldırırdı' deseydi inanırdım

GELDE KÜFÜR ETME YA GELDE KÜFÜR ETME

Tamam o zaman, bir daha kine Melo gelsin daha hic görülmemis dirsek/diz combo'su yapsin. Örnegi yok sonucta.

Geri
Üst Alt