Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
noTurkiyede 200 basma iznimizin oldugu yol var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noTurkiyede 200 basma iznimizin oldugu yol var mi?
Turkiyede ben o arabayi alip ibrede 180 gormek istemem diyenlere ustunde 200 yazili etiket verelim yapistirsinlar o zaman.
hiç 3 şerit boş otobanda 240 yapmamış kadar kötüsünüzTurkiyede ben o arabayi alip ibrede 180 gormek istemem diyenlere ustunde 200 yazili etiket verelim yapistirsinlar o zaman.
Hayatı otomobil olan bir otomobil tasarımcısı adayı olarak istediğim genellemeyi yapabilirim bu konuda. 30 yıl meselesi bir efsanedir ama otomobilden anlayanlar bilirler ki böyle efsanelerin çıkması için sebepler vardır (Toyota servis düşmanıdır denir , bu hiçbir Toyota servis görmez demek değildir sivri zekalı). Otomobil tasarım sürecinin en başında kullanıcı kitlesi belirlenir ve ona göre bir brief yazılır , bütün süreci bu şekillendirir. Adamlar hedef kitle olarak kadrancı kekoları hedeflese şak diye hız sınırı getirmeye zaten cesaret edemezlerdi.genelleme yapmayalım bu şekilde volvoya çuvalla para veren çok sayıda sığ insan var sizin deyiminizle
ayrıca 30 yıl falan tamamen sallama inanarak mı yazdınız bunu gerçekten
şahsına hakaret mi ettik yaw niye kişiselleştirdin bu kadar olayıHayatı otomobil olan bir otomobil tasarımcısı adayı olarak istediğim genellemeyi yapabilirim bu konuda. 30 yıl meselesi bir efsanedir ama otomobilden anlayanlar bilirler ki böyle efsanelerin çıkması için sebepler vardır (Toyota servis düşmanıdır denir , bu hiçbir Toyota servis görmez demek değildir sivri zekalı). Otomobil tasarım sürecinin en başında kullanıcı kitlesi belirlenir ve ona göre bir brief yazılır , bütün süreci bu şekillendirir. Adamlar hedef kitle olarak kadrancı kekoları hedeflese şak diye hız sınırı getirmeye zaten cesaret edemezlerdi.
188 km hızla ceza yediğimi düşünürsek destekliyorum.
Amk biraz sinirli bir kardesimizdir, yarasina tuz basarsan daha da cosarşahsına hakaret mi ettik yaw niye kişiselleştirdin bu kadar olayı
tamam getirsinler 120 olsun hatta senden kıymetli mi
volvo'da hisse sahibi glbAmk biraz sinirli bir kardesimizdir, yarasina tuz basarsan daha da cosar
Tesla'da daha cok var diye biliyorumvolvo'da hisse sahibi glb
volvo'nun 30 yıldır ölümlü kazası yok ile toyota servis düşmanıdır lafını aynı sanıp bana sivri zekalı demesi kalbimi kırdı açıkçasıTesla'da daha cok var diye biliyorum
Volvo’nun üst yöneticisi (CEO) Hakan