Lig bu sene daha çetin gibi deplasmanlar özellikle tabi şu var elimizde Boskovic, Vargas yok onlar bazı günler idare edecek kadar oynayabilir bizim hep konsantre oynamamız lazım bugünkü gibi zor geçer diğer türlü.
Fener maçındanilk mağlubiyetimizi fbden alacak olmak hoş olmayacak. belki 1 set alırız bu sefer
Ekli dosyayı görüntüle 265409
Fener maçından
Nilüfer baya zorlamış bugün Feneri setlerde. Biraz kalite farkından ucu ucuna koparmışlar setleri. Ama bizim maça doldururlar hepsini tabi. Kariyer maçını oynar hepsi.ilk mağlubiyetimizi fbden alacak olmak hoş olmayacak. belki 1 set alırız bu sefer
Ekli dosyayı görüntüle 265409
Alexia'dan bekliyoruz o sıçrayışı bu sezon. Yıldız potansiyeli taşıyor.Lig bu sene daha çetin gibi deplasmanlar özellikle tabi şu var elimizde Boskovic, Vargas yok onlar bazı günler idare edecek kadar oynayabilir bizim hep konsantre oynamamız lazım bugünkü gibi zor geçer diğer türlü.
Eylül'ün uykusu vardı bugün. İyi yanından bakarsak bukadar kotu manşete set vermedikLig bu sene daha çetin gibi deplasmanlar özellikle tabi şu var elimizde Boskovic, Vargas yok onlar bazı günler idare edecek kadar oynayabilir bizim hep konsantre oynamamız lazım bugünkü gibi zor geçer diğer türlü.
Yav burada da mı birilerine sallıyorsunEylül'ün uykusu vardı bugün. İyi yanından bakarsak bukadar kotu manşete set vermedik
Eylulu begeniyom ben bugün kötüydü napayım beğendim mi diyim yav mubarekYav burada da mı birilerine sallıyorsun
Hiç bir haltı beğenmeyen dedelere döndün iyice
Şiir yazmışsın hemen aşk adam Bekarken yazdığın şiirleri de kitap hâline getir de alalımBu sene voleyde tarih yazalım
Kupaları şirketlere bırakmayalım
Ne Aras ne Eczacı ne de Vakıfbank
Haydi bastır Cimbomum sensin şampiyon
Eylulu begeniyom ben bugün kötüydü napayım beğendim mi diyim yav mubarek
Dedi sponsoru şirket olan takımın taraftarıBu sene voleyde tarih yazalım
Kupaları şirketlere bırakmayalım
Ne Aras ne Eczacı ne de Vakıfbank
Haydi bastır Cimbomum sensin şampiyon
alakayı kuramadımDedi sponsoru şirket olan takımın taraftarı
eylül ayından bahsediyor sandım yeminle :dYav burada da mı birilerine sallıyorsun
Hiç bir haltı beğenmeyen dedelere döndün iyice
Şirketlere bırakmayalım derken ki amaç?alakayı kuramadım
iyiyim ihtiyar sen nasılsın görüşmeyeli?Napiyon kardeş iyi misin