vw golf vs focus vs astra

Mazda'nın ülkemizde değeri bilinmiyor.Tasarım olsun performans olsun taş gibi arabadır.Yıllardır bu kalitesinden ödün vermeden yoluna devam etmektedir.
Bildigim kadariyla Skyactiv teknolojisi dünyada sadece bunlarda var. Ayrica 3 silindirli motorlari yok

Ikinci eli pahali. Cok begeniyorum ama marka olarak

Hangi paketi memnun musun? Son kasası ise millet binmeye korkuyorum, iç tasarımı çizilecek filan diye yorumlar yapıyor. Son kasa ise memnun musun?

Son kasa
Ya millet abartiyor bence o olayi. Piano black olan yerleri diyorsun demi. Ben bir sikinti yasamadim cizilirsede cizilir yani normal insan evladi gibi kullanirsan arabayi hic birsey olmaz.

Trde paketleri farklidir heralde de benimkisi gr sport. H3 paketine ait. Hatchback

Bir yere gidecekseniz range rover götürür
Dönmek de istiyorsanız toyota tercih ediniz

Son kasa
Ya millet abartiyor bence o olayi. Piano black olan yerleri diyorsun demi. Ben bir sikinti yasamadim cizilirsede cizilir yani normal insan evladi gibi kullanirsan arabayi hic birsey olmaz.

Trde paketleri farklidir heralde de benimkisi gr sport. H3 paketine ait. Hatchback
Hb olanlar yurtdışı üretimler onları inceledim malzeme kalitesi bariz daha güzel duruyor.

vw far olarak dikkatleri üzerine almış ama hatların keskinliği ile ford diyorum

Golf bu segmentin amiralidir. Malzeme kalitesi itibariyle öndedir. Yalnız eski seri olsa Astra 1.6cdti alırdım. Benzinlide Golf önde.

Seat Leon fr iç dış görsellik olarak hepsinden iyi duruyor.

kalite, konfor, güvenlik ne durumdadır bilemem.
Bunu yazmaya gelmiştim. Leon çok klas. Güvenlik ve iç donanım olarak zaten Golf ile benzer galiba. Aynı ailenin araçları ama görünüş olarak çok daha iyi bence de.

Golf bunlar arasında malzeme kalitesi, konforu ve sessizliğiyle ön plana çıkıyor ama tozlu ve bozuk yollarda kullanacaksanız kesinlikse focus derim. Tozlu ve bozuk yollar golf ün bu artısını yok ediyor.

Geri
Üst Alt