GSC Scout Wagner Pina

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

1747479006640.webp

Wagner Pina

Doğum Tarihi: 3 Kasım 2002 (22 yaşında)
Boy/Kilo: 1.80 m / 73 kg
Mevki: Sağ bek (RB), sağ kanat (RM)
Ayak: Sağ
Milliyet: Portekiz doğumlu, Yeşil Burun Adaları vatandaşı
Kulübü: Estoril Praia (Primeira Liga, Portekiz)
Sözleşme Süresi: 30 Haziran 2027'ye kadar
Defansif Yön: Sağ bekte güçlü bir savunmacıdır. Hızlı ve çevik yapısı sayesinde rakip kanat oyuncularına karşı etkili bir savunma performansı sergiler.
Ofansif Katkı: Hücuma katılımı sınırlı olsa da, zaman zaman ceza sahası içine yaptığı koşularla tehlikeli olabilir.
Teknik ve Pas Yeteneği: Orta saha ve sağ kanat pozisyonlarında da görev alabilmesi, teknik ve pas yeteneğinin gelişmiş olduğunu gösterir.
Fiziksel Özellikler: Atletik yapısı, hava toplarında ve ikili mücadelelerde avantaj sağlar.

Dümdüz sağ bek, bunun yerine gidip franky aldık hiçbir şeye yapamıyor

Zone'a helal olsun valla topçularını sattığı gibi indirmişler yenisini. 4 liranın aşağısı ciddi başarıdır. Kendisini Benfica, Porto falan izliyormuş.

3 milyon euro bonservisle almışlar.Jelert ve Frankowski'ye 17 milyon euro bonservis ödedik ve 2 oyuncuya da taraftarların genel olarak 1 güveni yok yav :D

3 milyon bonservis onuda 3 yılda ödeyecekler bedava resmen. Malheirodan 1 senede 2-3 kat kar aldılar şimdi çok ucuza Pina aldılar iyi bir takım kimyası yakalarsa 10+ transfer yapar

gardi onermis olabilir trabzon ile anlasma yapti yeni

Brezilyali sandim isminden dolayi degilmis. Olmayan tekniginden belliydi. Brezilyali, teknik topcu istiyorum. Cafu, Mariano falan gibi sag bek izlemek istiyorum.

Geri
Üst Alt