- 11 Haziran 2015
- 39.849
- 28.257
- 2.193
Doğum Tarihi -> 29 Temmuz 2003
Uyruk ->
Boy -> 1,85
Oynadığı Mevki -> Santrafor
Oynadığı Takım -> Vejle BK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Vejle Boldklub[/TD]Reis incide biri yazmıs arkadasın biri buraya lınkını atmıstı bende gördüm atayım buraya belkı ılerıde degerlenır bız alamasakta felan diye paylaştım duzenlemeye calıstım da yanlış birşey varsa düzenleyebilir misinBu kim yav
Dedikodu incide.bunu mu aldk
İnşallah onlar gitse bütün parayı böyle cocuklara yatırsan kesinlikle zarar etmezsin.2003 'lüyse gerçekten yaşına göre tertemiz bir bitiriciliği var gibi, ayrıca top tutma becerisi de etkileyici. Bakalım hayırlısı olsun, zaten ilk 11 de 8 yabancıyı saydığımız mevkilerden biri de forvet o yüzden bu mevkinin yedeği de yabancı olsa sorun olmaz
Diagne ve Falcao gibi verim alamadığımız adamlardan çıkabilirsek faydalı olabilir
hayirlisi olsunDedikodu incide.
[TR]
[TH]Doğum tarihi:[/TH]
[TD]29 Tem 2003[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Doğum yeri:[/TH]
[TD]Vejle[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[TH]yaş:[/TH]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Boy:[/TH]
[TD]1,85 m[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Uyruk:[/TH]
[TD]Danimarka![]()
Afganistan[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[TH]Mevki:[/TH]
[TD]Forvet - Santrafor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Ayak:[/TH]
[TD]sağ ayak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Oyuncu danışmanı:[/TH]
[TD]Boutique Transfers[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Güncel kulüp:[/TH]
[TD]Vejle Boldklub[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Takıma katılma tarihi:[/TH]
[TD]1 Oca 2020[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Sözleşme bitiş tarihi::[/TH]
[TD]31 Ara 2022[/TD]
[/TR]
Emre Utkucanın FT'ye alınması gerektiği raporu verdiği söylenen oyuncu
Forvet pozısyonunda oynuyor fuleli kafa toplarında aktif gözüküyor.
Takımı ve kendisi ile anlaşıldığı dedikoduları var . Gelecekte başka boyutlarda olabilir.
Ekşi sözlükde değilmiydi yazılan.Reis incide biri yazmıs arkadasın biri buraya lınkını atmıstı bende gördüm atayım buraya belkı ılerıde degerlenır bız alamasakta felan diye paylaştım duzenlemeye calıstım da yanlış birşey varsa düzenleyebilir misin