# Wahid Faghir

Faghir hakkinda iyi yorumlar okumustum. U21 avrupa sampiyonasi ceyrek final macinda Almanya’ya karsi sonradan girip guzel bir golu vardi. Danimarka liginde Kamaldeen, Nelsson, Lindstrom ve Onyeka gitti. Daramy ve Cajuste de yolcu. Bu sezon icin Diomande ve Faghir’i takip etmek lazim.
Takip değil direk alıp aynı ligde bir sene kalmasında fayda var. Uçar giderse zaten almayız

Reis incide biri yazmıs arkadasın biri buraya lınkını atmıstı bende gördüm atayım buraya belkı ılerıde degerlenır bız alamasakta felan diye paylaştım duzenlemeye calıstım da yanlış birşey varsa düzenleyebilir misin
Bu oyuncunun konusu zaten mevcut, ben açmıştım az aşağılarda duruyor

Sözleşmesinin bitmesine az kalmış yalnız, öyle yüksek bedellere satamazlar.

Schalke, Frankfurt, Nürnberg ve Hertha istiyormus. Takimi 6 milyondan kapiyi acmis. 3-4e + X% payla biter belki

El altından sözleşme uzatmadılarsa bahsedilen rakamları almaları imkansız gibi.

Para ödemeden Ali Akman gibi transfer yapabilir yada max. 3 milyon € takımı satar.

Bu videoda 2 yerde Nelsson ile karşı karşıya geliyor.

0.53 Burada Nelsson hava topundan geç kalıyor top bu çocuğun önüne geliyor. Çocukta Zanka'nın amel defterini kapatıyor ikili mücadelede. Nelsson çabuk toparlayıp pozisyonunu alıyor.

5.01 Burada direkt birebir kalıyorlar. Nelsson'u geçemiyor doğru hamlelerle ceza sahası dışına doğru itip topu çocuğun zayıf ayağında bırakıyor. Gerçi çocuk pası doğru yere veriyor ama Nelsson doğruyu yapıyor sağ bek ve sol stoper daha hatalı o pozisyonda.

Bu çocuğun başlığında Nelsson analizi yaptık ama olsun görünce yazmak istedim. :red:

Geri
Üst Alt