Wanda Nara, Lösemi Olduğunu Açıkladı ☹️

Burada neler söylendi ya da sosyal medyada inşallah ağır bir türü değildir etkin tedaviyle nüksetmeden halledilir diye umut ediyorum

İcardi çok iyi bir eş ve baba ayrıca mükemmel bir profesyonel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üzüldüm valla. 5 tane çocuk var yaşı da çok genç. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

Haydaa Allah acil şifalar versin inşallah. Umarım en kısa sürede bu laneti yener ve sağlığına kavuşur futbol filan umrumda degil wanda iyileşsin inşallah

Yengem harbi yurekten gecmis olsun ya, cok uzuldum. Ailemden biri olmus gibi uzuldum.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.

Büyük geçmiş olsun

İnşallah tez zamanda atlatır

Rabbim bütün hastalara şifa versin

Tatsız haber valla - ailenin çocuklarını hepimiz kendi yeğenimiz evladımız gibi gördüğümüz için üzücü.

Ne zamandan beri tedavi görüyor acaba bununla ilgili (Transfer dönemi başında rahatsızlık diyerek bir süre gecikmişti işler). Bilgisizim epey bu konuda , diğer türlerine göre daha "yenilebilir" mi yoksa fark etmiyor mu ?

Çok yazık olmuş. 5 çocuk annesi, genç bir kadın. Umarım iyileşebilir.

Tatsız haber valla - ailenin çocuklarını hepimiz kendi yeğenimiz evladımız gibi gördüğümüz için üzücü.

Ne zamandan beri tedavi görüyor acaba bununla ilgili (Transfer dönemi başında rahatsızlık diyerek bir süre gecikmişti işler). Bilgisizim epey bu konuda , diğer türlerine göre daha "yenilebilir" mi yoksa fark etmiyor mu ?
Sezon başından beri biliyor sadece şuan benimsemiş hastaligi

Geri
Üst Alt