Wanda Nara ve Icardi Ayrıldı | Barıştılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
1663880527394.png

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak benim maruz kaldığım ve ortaya çıkan şeyler ve medya spekülasyonları göz önüne alındığında, bunu benden duymanız tercih edilir. Bu ayrılıkla ilgili daha fazla ayrıntıya sahip değilim. Lütfen sadece benim iyiliğim için değil, çocuklarımızın iyiliği için de anlayış gösterin."

Gecmis olsun en fazla bizi etkiler bu ayrilik

Robot çevirisi de şöyle, merak edenler için buraya da yazayım;

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak benim maruz kaldığım ve ortaya çıkan şeyler ve medya spekülasyonları göz önüne alındığında, bunu benden duymanız tercih edilir. Bu ayrılıkla ilgili daha fazla ayrıntıya sahip değilim. Lütfen sadece benim iyiliğim için değil, çocuklarımızın iyiliği için de anlayış gösterin."

"Me resulta muy doloroso vivir este momento. Pero dada mi exposicion y las cosas que estan trascendiendo y las especulaciones mediaticas es preferible que lo sepan por mi. No tengo mas de detalle sobre esta separacion. Por favor pido puedan entender no solo por mi tbn por nuestros hijos."

Bu nedir şimdi? Wanda aldı menejerlik ücretini çekip gitti mi şimdi?

Yan bastık

yaraklara-yan-basmak--i270891.jpg

anlaşmalıysa,önceden hazırlıklı bişeydir.icardi hep neşeliydi

Bunlar zaten aylar önce ayrılmıştı sözde. Evliliğe devam etme kararı falan olmadı demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt