Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 16.998
- 7.473
- 1.873
latin amerikalı kadınlar çok tutkulu, libidosu yüksek güzel sevişen cazibeli yaratıklar. bir kadının cazibesine kapıldıysan bku yedin demektir.
rus falan hikaye, ruslar görsel olarak güzel ancak cazibe olayı yok. erkeği büyüleyici yanları yok. wanda naranın cazibesi en azından icardi gözünden vazgeçilebilecek bir şey değil. kadının güzel olup olmaması önemli değil. erkek de aynı şekilde.
kültürel olarak materyalist değiller. yani kadınların erkekten maddi bir beklentileri yok. bu yüzden çöp toplayan, sokakta kağıt toplayan adamın türkiyede süper star model olabilecek kadar güzel sevgilisi oluyor
bir de bu adamların cinselliğe bakış açısı çok farklı, biriyle cinsel birliktelik yaşaması bazı koşullarda çok bir şey değiştirmez. eğer bu aldatmaysa kötü gözle bakarlar, ama mesela partnerin ile küskündün kırgınlık oldu ve bir süre ayrı kaldınız. bu sürede taraflardan biri wanda gibi baika biriyle yattı. eski partner bunu sorun olarak görmüyor. sadece onu endişelendirebilecek tek konu iliikinin korunmasız olup olmaması. korunmasız ilişki ise kan testi istiyorlar. ondan sonra barışıp yoluna devam edebilirsiniz.
çünkü kadın cinsel organının kullandıkça eskiyen bir şey olduğu ve değersizleştiği algısı insanlarda yok. bu konulardaki yorumlar ve algılar, o kültürün o konuya nasıl baktığı ile ilgili aslında. türkiyede korkunç derecede bir baskı ve tabu var cinselliğe.
burada nefes almak kadar doğal dolayısıyla insanların üzerinde düşündüğü ve büyüttüğü olay değil. burada italyan bir arkadaşımın pizzacısı var. pizzacının instagram hesabının içeriklerini üretiyorum. video falan çekiyorum, çıkışta da discotecaya davet etti ben gitmedim. o abazan erkek açlığı bir zaman sonra doygunlaştırıyor.
kişisel karakterlere bakarsak da sonuç olarak icardi duygusal, seven ve aile babası bir erkek, tüm şöhrete ve parasına rağmen. onun için her şeyin önünde ailesi var.
wanda ise, güzel bir manipülasyon ustası. icardiden daha fazla şöhrete sahip ülkesinde ve bu şöhreti artırmak için de ailesi dahil herkesi kurban edebilecek karakterde. kendisini seven icardiyi daha fazla şöhret için harcayabilecek karakterde. onun için yapacağı tüm büyük olaylar kendine şöhret olacak döneceği için işine geliyor. icardi ve ailesi mesleğinden ve şöhretinden daha değersiz. icardinin bu konuda kendi kültürüne göre yapabileceği bir şey yok. bunlarda kadınlar çok özgür. başkasıyla sevişti diye çıkıp tüfekle vuramıyorsun. ortada birbirine verdiğin duygusal bir anlaşmadan caydığı için onun bedenine zarar vermeye hakkın olmuyor. bu yüzden gvt yakıştırması yapılıyor ancak bu tür ülke ve kültürlerde kadınlara dokunamıyorsun.
şili, bunlardan daha da feminist. ancak şilili kadınlar daha sakin. arjantinli kadınlar daha uçuk kaçık oluyorlar. hatta şilide bazı vakalarda erkek kıskançlığı kriminal bir suç olarak değerlendirilir. dolayısıyla birine gvt demeden ve yargılamadan önce hangi ortamda hangi olayın yaşandığına iyi bakmak gerek.
bu olayı örnekle bitireyim, şilide bir türk vardı, birini dövdüğü için deport etmişler. biraz konuştuktan sonra anlattı, meğerse eski karısının tokmakçısını dövmüş ve uzaklaştırma kararını 1 kez ihlal etmiş. 6 yıl hapis cezası verdiler. hapse girdi 6 ay sonra anlaşma ile salındı, anlaşmada da cezası kaşılığı deport edilecekti. ilk uçakla türkiyeye gönderildi. şili, görebileceğiniz en disiplinli ilk 20 ülke arasında. yolsuzlukta da italya ve ispanya şilinin 30 sıra aşağısında. gördüğünüz gibi geleneksel bir türkün, kendi bakış açısı ve kültürüyle yaşadığı zaman başına bu olaylar geliyor.artık karısından olan oğlunu ebediyen göremeyecek. çünkü şiliye artık giremeyecek
bir örnek daha ekleyim, şuan arjantinli bi flörtüm var ve eski çalıştığım otele gitmiştik. orada bi arjantinli çocuk benim yanımda kız arkadaşımla flörtleşmeye başladı. sonra ben influencerim 300 bin takipçim var falan gibi göstermeye başladı. yanımdaki kız oralı olmadı ve çocuk uzadı. seçtiğin partner kendi kafana göre birisi olmalı, aynı değerleri paylaşmalı, partnerin adına karar veremediğin, kimsenin hayatına müdahale edemediğin bir yer. o yüzden icardi aileci bir bireyken wanda daha çok popülist, şan, şöhret peşinde gezip konuşulmak isteyen biri. her tipten insan var, yanında hanım hanımcık bir arjantinli de olabilirdi. tamamen kötü partner seçimi
Eline sağlık dostum. Bilgilendirme için sağ ol. Şimdi daha iyi anladım aralarındaki bu ilişki tipini.