- 23 Aralık 2008
- 59.960
- 57.480
- 4.858
Wanda ile kılık değiştirip bir hafta icardi ile takılmak isterdim. Tüm suç bu kadında olamaz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaşar hatun severimoğlanın başını yaktın gitti kıçını başını açıp güneşlenmeye başladı kahpe
?oğlanın başını yaktın gitti kıçını başını açıp güneşlenmeye başladı kahpe
(!)kaşar hatun severim
Bu emrah şaşırdı iyice
Serhan ile kardeş çıkma ihtimali nedir?Serhan Wanda konusunu derhal terket ne güzel konu actim icine ettin
@Alper Altun MYC ?gomis disinda atesini sondurebilecek topcumuz yok
Ulan ben bu olaya her aklıma geldiğinde gülerim yavWanda ile kılık değiştirip bir hafta icardi ile takılmak isterdim. Tüm suç bu kadında olamaz!!!
0%Serhan ile kardeş çıkma ihtimali nedir?
konu bile wandadan güzel Kolpa Y. kürek kardeşimSerhan Wanda konusunu derhal terket ne güzel konu actim icine ettin
Icardinin adı italyan güzel ile anılmaya başladıgından beri çileğimize olan ilgin arttı neden?Serhan ile kardeş çıkma ihtimali nedir?
onlarca sevgilim oldu ama hiç biri icardi gibi güzel değildi (ciddili post)konu bile wandadan güzel Kolpa Y. kürek kardeşim
Icardinin adı italyan güzel ile anılmaya başladıgından beri çileğimize olan ilgin arttı neden?
lan arkadaşının karısına kızına bakan adam mı diyor bunu?Bu emrah şaşırdı iyice
bekarım, kaşarlar hoş oluyor.
Sen çıldırmışsınlan arkadaşının karısına kızına bakan adam mı diyor bunu?
Kızına değil karısına gencim lan ben dahalan arkadaşının karısına kızına bakan adam mı diyor bunu?