Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.885
- 94.942
- 4.978
olum küçük meme iyi diye kendimize kandırmayalım. yıllardır tahta memelileri elledik; kaçımız latin gördü lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göğüsleri yüzde 99,99 plastik.
Görmeden anlaşılmaz dost renktaş.Takviye olduğu bariz. Ama ne güzel bir takviye değil mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
memelerden değil yanineden bilmiyorum ama ben bu kadını seviyorum
Kemal özbasimemelerden değil yani
neden bilmiyorum ama ben bu kadını seviyorum
Icardi bunun köpeği olmuş dua edelim de Wanda başka biriyle takılmasın sonuç direkt depresyon olacak belli..Icardi paylasimlarini Wanda hanim ile yapiyor , fakat Wanda hanim ayni paylasimlari Icardisiz yapiyor
![]()
![]()
icardiye büyü yapmış herhalde bu kadın, yoksa icardi şuan istese çok daha güzelini bulur. bağımlılık olmuş resmen adamda
kadın sürekli ittiriyor bunu, bu hala seni seviyorum diye ortalıkta dolaşıyor. Aşk da bi yere kadar biraz gurur yapsın dik dursun artıkAşık muhtemelen. Konu güzellik ötesi ki adam başına iş aldığını bile bile katlanıyor. Saygı duymak gerek.
kadın sürekli ittiriyor bunu, bu hala seni seviyorum diye ortalıkta dolaşıyor. Aşk da bi yere kadar biraz gurur yapsın dik dursun artık
@PesindeyizApp
Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez, çocuklarını görmek için İstanbul'a geldi. Maxi, Wanda'ya evinin adresini sordu.![]()
Oneitis felçtir. Bunun parayla vs de alakası olmayan durumları olabiliyor icardi gibiicardiye büyü yapmış herhalde bu kadın, yoksa icardi şuan istese çok daha güzelini bulur. bağımlılık olmuş resmen adamda