wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
So? Dediğinden hicbirsey anlamadım. Bazı sıkıntılı sonuçlar alınmış ama anlamadığım kısım gazetenin yazdıklarıni yalanlamamis

Almanca cevirisine göre:
Rutinkontrollerde belirli degerler iyi cikmamis
Bunlar daha fazla arastirilmis ve orda hersey iyi cikmis
Su an dahada fazla aristirmak icin özel bir klinigemi ne yatmis ve tetikler devam ediyormus
Bide o gazeteciyi sallamis iste lösemi diyen…
Yani birseyi yok gibi

Wanda yengemize dualarımızı gönderelim. inşallah ciddi bir rahatsızlık çıkmaz

Sayfalarca tartışacak birşey yok. O kötü çeviride de belli işte. Test yaptırmış beklenmedik değerler görmüş doktor yeni testler istemiş. O da yaptırmış ve henüz sonuçlar gelmemiş ve işin uzmanları ile takip ediyormuş. O arada, bir gazeteci olayları sızdırıp bire bin katmış bu yüzden çocukları etkilenmiş ve buna da sitem ediyor. Yarın öbür gün belli olur. Sonuçta sağlık. Kötü birşey de yok iyi birşey de yok çünkü ilk test ile ilgili bir detay paylaşmamış. Geçmiş olsun kendisine ve ailesine. Sağlık herşeyden önce. Umarız ki önemli birşey çıkmaz şüpheler gidermekten öteye geçmez ve hem Icardi’yi hem de ailesine bir an önce Türkiye’ye getirip mutlu olduklarını görürüz. Bizde bu süre içinde beklemeliyiz.

Kalbim wanda ile. Gencecik insanların illet hastalık yaşama endişesine kalbim sızlıyor yav.

Nasıl bir döneme geldik anlamıyorum ki.
50 senede milyonlarca yıllık dünyanın içine edildi ve bu bokun düzelme şansı da yok.
Maalesef insanoğlu hem dünya için hem kendi türü için bir tehdit.

SON DAKİKA - Wanda Nara: "Geçtiğimiz Çarşamba rutin kontroller yapmaya karar verdim. Bazı değerler düzgün olmadığı için hastaneye gittim. Sevginiz için teşekkürler. Evdeyim. Daha detaylı, tüm testlerin sonuçlarını bekliyorum. Gelişmeleri çocuklarımı korumak için gizli tutacağım."

Bos bos konusanlar icin

Yengemiz gayet makul bir açıklama yayınlamış rutin kontroller yapıldığında değerlerin normal seviyelerde olmadığını söylemiş herhangi bir teşhis koymamış hatta sonuçların daha çıkmadığını söyledi. Muhtemelen doktorlarda hastalığının temel kaynağını bulmak için bir takım test süreçlerine devam ediyor en kısa sürede teşhis koyulur kendi tahminimse enfeksiyon olabileceği yönünde.

Kanser net değil ama şüphesi var.

Ya da orta düzeyde başka bir hastalık da çıkabilir.

Umarım ilki değildir ve sağlığına kavuşur yakında.

wandanin durumu ciddi, hastaligim oldugunu ögrendiler ailem bir gazeteciden dolayi demis.

Zaira Nara: "Gerçek şu ki, var olan tüm bu belirsizliğin birazını görmek için eşlik etmeye geldim, uzaktan daha da zorlaşıyor ama biz iyiyiz.
Lösemi iddiaları hakkında:
Çok fazla şey söyleniyor. Bana öyle geliyor ki böyle durumlarda empati yapmak lazım.

Kendi bile bilmiyorken gazeteci spekülasyon yapmış

Rutin kontrollerin çok önemli olduğunu görüyoruz

Umarım bu olumsuzluk ciddi değildir

Acil şifalar

En kısa sürede sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiğini görürüz umarım. Geçmiş olsun 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt