wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatlarının en güzel günlerini bizlerle birlikte İstanbul'da geçiriyorlar. Onlar bizi, bizler onları çok sevdik, para ve menfaatin dışına çıkan gerçek duygular ile ilerliyoruz, inanılmaz samimi geliyorlar, iyi ki varlar.

Hayatlarının en güzel günlerini bizlerle birlikte İstanbul'da geçiriyorlar. Onlar bizi, bizler onları çok sevdik, para ve menfaatin dışına çıkan gerçek duygular ile ilerliyoruz, inanılmaz samimi geliyorlar, iyi ki varlar.
son kısıma (para) pek katılmıyorum renkdaş ama net bir uyum ve sevgi var karşılıklı

Icardi ile birlikte zen pırlantanın reklam yüzü olmuşlar

Wanda Nara: "Mauro bana yeniden evlenmeyi teklif etti. Tam olarak düğünü planlamadık."

Wanda Nara: "Bir gece uyandığımda onu sabahın erken saatlerinde löseminin tedavisini ve dünyada bu tedavinin yapılabileceği en iyi yeri ararken buldum. Bu da Mauro'nun kim olduğunun en açık örneği. Bir antrenman seansının ortasında çalar saati kurarak bana 'İlaçlarını almayı unutma' mesajı gönderirdi."

Wanda Nara: "Klinikten dönüp, hastalığımı öğrendiğimde dört gün boyunca odamda kilitli kaldım, dışarı çıkamadım. Sadece Mauro bana yemek getirmek için içeri girdi. Her şeyi benden önce fark edebildi ve benimle ilgilendi, beni korudu ve aynı zamanda bana doktora kadar eşlik ederken çocukların günlük rutiniyle de ilgilendi. Beni en çok destekleyen kişi oydu ve hâlâ da öyle."

Yengemize ve Mauro'ya çok üzülüyorum ya adamın ne kadar sevdiğini görünce daha da üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşacak Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt