Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu neden Wanda konusuna yazdin ki reisicardi ne ya kaç yıldır top tepmiyor bu adam
Instagram hesabını incelediğim anda dünyanın en sert maddesi elmas değildi.
Açık sözlü olmayı severim.
orası çok yorum alıyor böyle kritik msjlarım kaynıyor arada rengimBunu neden Wanda konusuna yazdin ki reis
Dayı sürekli avrat konularında Fink atıyon haorası çok yorum alıyor böyle kritik msjlarım kaynıyor arada rengim
rengim o konulara yazan az okuyan çok tarihi önemdeki kritik msjlarımı uygun dille oraya bırakıyorum.. daha cok kişiye ulaşıyorumDayı sürekli avrat konularında Fink atıyon ha
rengim o konulara yazan az okuyan çok tarihi önemdeki kritik msjlarımı uygun dille oraya bırakıyorum.. daha cok kişiye ulaşıyorum
Tarih 31.08.2022 Istanbul havalimanina inen ozel jetin kapisi aciliyor ve kapidan ilk Wanda cikiyor. Eline mikrofonu alan Wanda kalabaliga karsi su sozleri ifade ediyor
``IHK!``
Once bir sessizlik sonra alkis feryat figan !
maaşa bağlayıp, Erden'in yanına vermek lazım transfer görüşmelerinde.Hükümet gibi karı be
Şeytan gibi karı yav... Erden ertesi gün dımdızlak kalır.maaşa bağlayıp, Erden'in yanına vermek lazım transfer görüşmelerinde.
yanlış hesapla yazmışsın levent abi![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight AR1140 from Buenos Aires to Rome on Flightradar24www.flightradar24.com
Yengeyi tasiyan ucak