wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi sahada ısınırken bizim alt yapıdaki elemanlar sızma videoyu izliyormuş. 🤣

Vah benim İcardi gardaşım sana ne yaptılar öyle bee!

Ocak ayına kadar yine forvetsiz kaldık :3838:

Arkadaşlar gülüp eğleniyorsunuz ama zor bir durum.

Benim lisedeki kız arkadaşımın en yakın arkadaşının avm otoparkında videosu çıkmıştı. Kız bütün okula rezil olmustu herkes onu ileri geri yargılıyordu. Kızı seviyorduk iyi kızdı bir hata yaptı diye herkesin diline düşmüştü karşısındaki şerefsizin onu videoya aldıgını nereden bilebilirdi ki. Sonuçta herkes sevişiyor bunda ayıp bişey yok. İşin kötü tarafı ben videoyu izleyememiştim de kız arkadaşımdan ısrarla videoyu banada yolla diye diretmeme rağmen büyük kavgalar etmiştik sonuç olarak kızın istediği olmuş ve izleyememiştim.

iyi bayramlar diyor Wanda Yengemiz
İyi bayramlar diledikten sonra devamı da düşmüş :crushed:

Yani İcardi için zor bir durum. Sonuçta Maxi Lopez en azından videolarını izlememiştir. Allah belanı versin Wanda karısı...

Umarım 2050 olayı üfürmedir yoksa İcardi 2050'ye kadar metaliğe kurşun atar yada çocuklara bakmak zorunda kalır.

Arkadaşlar gülüp eğleniyorsunuz ama zor bir durum.

Benim lisedeki kız arkadaşımın en yakın arkadaşının avm otoparkında videosu çıkmıştı. Kız bütün okula rezil olmustu herkes onu ileri geri yargılıyordu. Kızı seviyorduk iyi kızdı bir hata yaptı diye herkesin diline düşmüştü karşısındaki şerefsizin onu videoya aldıgını nereden bilebilirdi ki. Sonuçta herkes sevişiyor bunda ayıp bişey yok. İşin kötü tarafı ben videoyu izleyememiştim de kız arkadaşımdan ısrarla videoyu banada yolla diye diretmeme rağmen büyük kavgalar etmiştik sonuç olarak kızın istediği olmuş ve izleyememiştim.
o sırada karılar

o sırada karılar

İşin ilginci bu kız arkadaşım olan geçen sene bana yazdı. Naber görüşelim falan diye. Aradan 10 yıl geçmiş, bende bu bana mesaj atınca arkadaşı aklıma geldi otoparktaki. Hemen aynı gün gittim kızı buldum takip edip yazıyım diye meğer bunlar hala yakın arkadaşmış ikisi birden engelledi beni

İşin ilginci bu kız arkadaşım olan geçen sene bana yazdı. Naber görüşelim falan diye. Aradan 10 yıl geçmiş, bende bu bana mesaj atınca arkadaşı aklıma geldi otoparktaki. Hemen aynı gün gittim kızı buldum takip edip yazıyım diye meğer bunlar hala yakın arkadaşmış ikisi birden engelledi beni
mal

repci lavuk sevgilisi ile 10 tllik klip cekmişler puhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt