- 3 Temmuz 2012
- 133.951
- 80.786
- 5.198
bagcılar kekosu gibi tip ya klipte rezalet olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bagcılar kekosu gibi tip ya klipte rezalet olmuş
türkiyede de bi lavuk var dişi altın gibi ona benziyo çingenliktebagcılar kekosu gibi tip ya klipte rezalet olmuş
kaşmer
Hayır başka birine.buna mı gargara yapmış?
Arkadaşlar gülüp eğleniyorsunuz ama zor bir durum.
Benim lisedeki kız arkadaşımın en yakın arkadaşının avm otoparkında videosu çıkmıştı. Kız bütün okula rezil olmustu herkes onu ileri geri yargılıyordu. Kızı seviyorduk iyi kızdı bir hata yaptı diye herkesin diline düşmüştü karşısındaki şerefsizin onu videoya aldıgını nereden bilebilirdi ki. Sonuçta herkes sevişiyor bunda ayıp bişey yok. İşin kötü tarafı ben videoyu izleyememiştim de kız arkadaşımdan ısrarla videoyu banada yolla diye diretmeme rağmen büyük kavgalar etmiştik sonuç olarak kızın istediği olmuş ve izleyememiştim.
ana gibi yar olmazı yanlış anlamışsarki les, adam les, wanda anasi gibi duruyo daha cok![]()
bu oglan yakinda maddeden giderana gibi yar olmazı yanlış anlamış
Daha müstehcen olanları dinlemek istersen özelden yazabilirsin.Sende de ne hikaye varmis birader 27 yasindasin ama olaylar modern Bulvar gazetesi gibi.. Ama kizin kalbini kirmissin.