wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskançlıktan kudurmuş belliki icardinin instasından yaptığı paylaşımlara bakınca

Bunlar boşandı mı boşanmadı mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wanda denklemden çıkarsa buralarda kalması daha zor Icardi'nin. Avrupa'nın büyükleri bunu problem görmese PSG'den ayrılırken sıraya girerdi yoksa. Biz en azından bu durumu yönetebileceğimizi gösterdik. Icardi de böyle oynadıktan sonra gerisi mühim değil.

İcardi kalır mı gider mi muhabbeti çok boş Wanda ne derse o olur ... Yönetim şu kariyi yemeğe çıkarsın ara sıra ne bileyim yat turu falan iyice göz boyasın adaya götürsün bu karı ne derse o olur İcardi resmen kukla olmuş ...

İcardi kalır mı gider mi muhabbeti çok boş Wanda ne derse o olur ... Yönetim şu kariyi yemeğe çıkarsın ara sıra ne bileyim yat turu falan iyice göz boyasın adaya götürsün bu karı ne derse o olur İcardi resmen kukla olmuş ...
Kesinlikle öyle. İcardi wandanın resmen Demirbaşı olmuş, alınıp satılabilen bir emtia gibi. Ne yazık ki köle gibi bakıyor ikardiye ama kendini buna maruz bırakan da mauro.
Buna magazin demeyin, maymun iştahlı wanda İstanbul ve Galatasaray serüveninden sıkılınca hangi şehri istiyorsa oraya verecek ikardisini. Umarım sezon sonu küfür etmek durumunda kalmayız

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu şekil değişik bir ilişkileri olmayıp böyle magazinsel ve absürt olayları olmasa 29 yaşındaki özel hayatı dışında bu ülke için A+ bir oyuncunun buraya gelmesi söz konusu değildi zaten o yüzden laf söyleyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

"Tapılacak kadın ve ona tapan Icardi.."
"İnsan tanrısına tapmadan yaşayamaz.."

Yazacaklarım bu kadar.

İcardi gerçekten büyük golcü ancak bu hatun varken bonservisi alınmalı mı emin değilim yoldan çıkarmaya müsait

Kadinin ilginc bir seksiligi var. Icardi bile vazgecemiyor. Boyle kadinlarla hic tanismamak iyidir, o ozel sex tadini aldin mi birakamazsin. Muptela yapar.

son bonservis bükücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt